Scudo Sports

Türkiye'de tandem satan mağazalar?

bende almak istiyorumm ama yıldızın tandemine güvenemedim bi türlü geotech e de parayı vermek zoruma gidiyo sizce hangisini almalıyım

Scudo
sds bisiklette güzel bir tandem var bir arayın sorun derim ;) 0312 240 60 66
yarın yarış nedeni ile kapalı olabilir genede öğleden sonra felan deneyin olmadı ptesi günü arayabilirsiniz :)

Geotech'in yeni model tandemleri gümrükte. Kendi isteyinize göre uygun fiyata toplayabilirsiniz.

Kadro 275 Euro bu fiyata aynakol ve göbekler de dahil. İstediğiniz kalitede donanım koyabilirsiniz. 500 Euroya güzel bir şeyler ayarlarsınız.

Battle Network May 1980 Kent McCord Joan Prather Tandem Bisiklet Relay Yıldız

• Beğen
Tepkiler: sadık1964
(link)
Ben aldım. Eşim ile birlikte harika turlar yapıyoruz. Aydın bisikletin sahibi İsmail bey çok şeker bir insan. Selamlarımı iletin.

@Mesut Girgiç

http://www.aydinmotobike.com/product_info.php?cPath=113_56&products_id=1165[/url]
Ben aldım. Eşim ile birlikte harika turlar yapıyoruz. Aydın bisikletin sahibi İsmail bey çok şeker bir insan. Selamlarımı iletin.

Bu konuyla ilgilenen ve bana yardımcı olmaya çalışan tüm üyelere teşekkürler.

2 ay kadar önce mtb tarzı beyaz renkli güzel bir tandem aldım. Ailecek bisikletin keyfini çıkarıyoruz. :)

MERHABALAR ABİ..)
TANDEM ALMAYA NİYETİNİZ VARSA SİZE TAVSİYE EDECEĞİM BİSİKLETİN İLAN NUMARASINI GÖNDERİYORUM...
SAHİBİNDEN.COM sitesinde İlan No 68425774

Geri