Scudo Sports

Türkiyede Tek St.Martin Wells2 7kg

Farklı bir bisiklet ve çok hoşuma gitti. Güle güle kullan fakat lastiklerden mi kaynaklanıyor anlayamadım da jantların 20"den daha büyük gibi duruyor :S Sanırım lastiklerdeki beyaz çizgilerden kaynaklanıyor ama enfes bisiklet! ;) Güle güle binin!:)

Scudo
@Zeki.Alper

flat bmxlerin kadroları streetten daha kısa olduğu için jantlar büyük gözüküyor olabilir.

merhaba bmx çi kardeşim bmx n hayırlı olsun .degişik bmx lerin
türkiye ye inmesi iyi gelişme .bitmeyen sevgide 1990 2009
ı love you bmx and flatland

• Beğen
Tepkiler: Hakkı Özen
@JAckaL34

Off Hakkı abi.Sokratesin Flatlander hali gibisin:D

Bisiklet çok güzel.Tam bir flat makinası.Kazasız belasız hareketler nasip etsin Allah:)Konu başlığına ilk baktığımda ''Herhalde aynakolu ve fren bacaklarını takmayı unutup ölçtüler'' diye saçma bir düşünce geldi aklıma:DMeğer gerçekmiş:)

• Beğen
@Ogez

Sen nerelerdesin Görkem. Özlettin, kendine dikkat ed. ( BMX fedakarlık ister ).

• Beğen
Tepkiler: Ogez
7 kg ve çok hoş duruyor kazasız belasız bin hayırlı olsun...

Ohh.Yılmaz abi sağolsun bisiklete binmeme izin verdi:DAsfalt ağladı be:DKorkudan 10 saniye bindim tabi birşey olacak diye:D

Ne kadar bu BMX'in fiyatı? Sıfır düşünenler için bir fiyat bileniniz var mı ?

@emiryil

bence deger bole bi bmx e yani bende 2007 militant toplamayı ıstıyorum ama ne kadrosunu nede bisikletin tamamını bulabildimm:D :ci:

@sol1tude

war dostum bılıorum ama ben 2007 kadro ıstıyorum o daha bı cekıcı gorunuyo bugun antalya ya gıdıorum belkı orada bulabılırım??bı kac arkaadasımıı bmxler olduunu solemıstı ayrıca werdıın bılgıden dolayı tesekkur ederım

@JAckaL34

senden o kadroyu almıs olsam bnde demı olacaktı abı bu canawardan?bu parasızlıın gozu kor olsun:Saz kaldı ama bırıktırmeye dewam bende alıyorum bundan:D

• Beğen
Keko kimle konuştuğunu bilmiyor.:D(Dertler biter, flat bitmez)

Geri