Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Türkiye'deki bisiklet mağazaları

Msgl

Forum Bağımlısı
Tepki
290
İsim
Musa
Başlangıç
2008—09
Bisiklet
Mosso
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Arkadaşlar Türkiye de ciddi anlamda bisiklet parça satışı yapan belli başlı mağazalar var ki bunlar da bile ürünler sınırlı.
Bildiğiniz ve beğendiğiniz onlıne satış mağazalarını paylaşırsanız makbule geçer.

Ayrıca su sitelere bir göz attım ama sadece bakmakla kaldım, parçalar uygun fiyatlı ama kargo ve vergiler biniyor üstüne sanırım bu yüzden iç çekerek bakmakla kaldım.

- (link)
- (link)

Scudo
@MuhammedErkan

Türkiye den örnekler istemiştim.Yabancı ülkelerden alışveriş yapıldığında vergi uygulanıyor diye biliyorum.Doğru mu ?

Türkiye de bulmazsam chainreactioncycles dan almak cazip geliyor biraz araştırınca aklımda ki çoğu soru işareti kalktı.

Yalnız bir şey var sadece belli kredi kartları ile ödeme yapılıyor.Bunların yanında banka yoluyla (havele) ödeme yapılabiliyor mu ?

@Musa Sağol

chainreactioncycles artık Türkiye'ye bisiklet göndermiyor

• Beğen
Tepkiler: Msgl
@MuhammedErkan

Sadece bisiklet mi, yoksa aynı zamanda bisiklet parçaları da mı göndermiyor? Bir ürünü sepete atınca Türkiye'ye olan kargolama ücreti görünüyor, fakat sepete atılan ürün bisiklet olunca belli bir kargo ücreti görünmüyor, bunun yerine iletişim için bir e-mail adresi görünüyor..

Zaten bisiklet parçası için sormuştum soruları ama parçalarda da kargo ücreti sabit.Tek seferde 5-6 ürün alalım desek bu sefer de sınırı geçiyor ve yine kdv ödemek zorunda kalıyoruz.Eğer alacağım parçalar Türkiye dede yaklaşık fiyat da ise biraz fazla verip kafa rahatı ile almayı düşünüyorum.

Arkadaşlar yurtdışı sitelerden bisiklet parçası alan oldu mu? Olduysa gümrüğe takılma gibi bir durumu oldu mu veya ekstra ücret ödedi mi?

Merhaba arkadaşlar yeni başlık açmak yerine burdan yazmak istedim. Yakın zamanda keşfettiğim bir bisiklet mağazasını sizinle paylaşmak istiyorum. Bubisiklet.com tesadüfen keşfettim. Ihtiyacim olan birkaç ürünü sipariş ettim ve sıkıntısız bir şekilde elime ulaştı. Sipariş ettiğim ürünler xlc ön bagaj 52 tl ye xlc barend 28 tl ye xlc matara tutucu 12 tl ye geldi. Inceleyip fiyat karşılaştırması yapmanızı tavsiye ederim.

Geri