Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Türkiyede'ki Flat makinaları ;)

Scudo
@poytatu

Forumda herşeye cevap vermek yerine oturun çalışın ki millet size saygı göstersin... Bu alanda etrafındakiler dışından saygı görmek istiyorsan kendini göstermen gerekiyor ne yazıkki...

@timur41

Sen değil "siz"... İkincisi mtb de street te yapılan hareketlerin çoğunu yapmakla birlikte iniş yapıyorum ben.
Kardeşim derken? Babamın oğlu olmadığın sürece kardeşim değilsin demektir. Biraz karşınızdakine ve özellikle yaptığınız spora saygınız olsun!.

Ben inanıyorum hepinizin kendinizce en iyi hareketleri yaptıklarınıza ama bir video gerçekten çok güzel olur.

@poytatu

arkadaşlarım, dostları, abilerim ,ablalarım bizden ( bizden kastım ben olmasamda -daha yeniyim ben- dostlarımdan) video istediniz yakın zamanda o da gelecek ama tufan kardeşiminde belirttiği gibi daha güzel bir video çekecek kadar kombinemiz yok malesef ama en azından koyduğumuz fotoların sahte olmadığını kanıtlamaya başlayalım . Yakın zamanda meraklanmayın videomuz gelecek ama o kadar beklemeden şu ( ilk mesajdaki ) fotolardan birindeki hareketin gerçek olduğunu kanıtlamakla başlıyım ben.
flatçimiz:Kaan
bisikleti:kgb palmero 09
hareketi:gerator

not:yanlışlıkla kelimelerin yazımında veya imla kurallarında hata yapmış olabilirim bunları bana özel mesajla iletirseniz mutlu olurum bide bu mesajı yanlış anlayıp eksi ( - ) puan yağmuruna lütfen tutmayınız ! ! !

iyi seyirler: (link)

Helal kardeşime be KASAP IM BENİM :D :D kardeşim paylaşım için saolasın :D

• Beğen
Tepkiler: poytatu
Geri