Selam Yılmaz birşey dikkatimi çekti onu sormak istedim en alttaki fotoda arkada görünen mountain cycle marka bir bisiklet yanılmıyorsam...Onun önündeki amortisör marzocchi monster T mi?
Selam Yılmaz birşey dikkatimi çekti onu sormak istedim fotoda arkada görünen mountain cycle marka bir bisiklet yanılmıyorsam...Onun önündeki amortisör marzocchi monster T mi?
yok o bisiklet istanbuld marin marka bir bisiklet ancak göründüğü gibi bi dh makinası falan değil.amortisörüde sahibi kendisi uzatmış görüldüğü kadar çalıştığı falan yok
yok o bisiklet istanbuld marin marka bir bisiklet ancak göründüğü gibi bi dh makinası falan değil.amortisörüde sahibi kendisi uzatmış görüldüğü kadar çalıştığı falan yok
Çok teşekkür ederim Erkal beni aydınlattığın için.. bir an direk o monster T benim olmalı dedim..çünkü öyle olsaydı satıp satmayacağını soracaktımda.. benim jr T yerine onu monte edecektim..yalnız ilginçtir göbek bağlantı yeri 20mm lik ve aynı monster T gibi..bacaklarda aynen o şekilde etli..kim yaptıysa hoş duruyor ne deyim..hazır sormuşken satılık 200mm lik shiver yada monster T varmı?
arkadaşlar alaksız ama bulamıyorum
bana dhh yada freeride kadro lazım allmount yada satılık varsa bana ulaşırmısınız msn mahmut-evgen@hotmail.com tel:05387442019
Arkadaşlar bende gereksiz mesaj yazıyorum ama satılık ürünlerinizi satılık bölümüne aradıklarınızıda aranıyor bölümüne yazın lütfen.Burada sadece FS kadrolu FR-DH bisikletlerimizi paylaşmak için açılmış bi bölüm parça satışı veya aranması için değil !
Konudaki gereksiz mesaj ve yorumlar silinmiştir. (yaklaşık 105 mesaj) bu bölüm sadece vitrin özelliği taşıyıp yoruma açık değildir arkadaşlar, beğendiğiniz bisiklete yorum yerine Teşekkür butonunu kullanabilirsiniz.