Scudo Sports

Türkiyenin En Özel bisikletleri....

Scudo
Mustafa abinin Gios u Levent mağazamıza ziyarete geldiğinde görme inceleme ve azda olsa binme şansım olmuştu gerçekten çok güzel bir makina...

Bu arada uzun süredir açılmış en güzel konulardan birisi... Umarım gerçekten konun adına yakışır bisikletler eklenmeye devam eder...

• Beğen
Tepkiler: Mustafa İçdağ
gayet güzel bir konu olmuş, harika bisikletler varmış gerçekten devamını bekliyoruz...

İşte gerçekten görmek istediğimiz bisikletler çıkıyor ortaya. Gios u daha önce görmemiştim harika bir klasik.

Bu arada buraya kendi bisikletlerinizide koyarsanız çok çok güzel olur.

Yani beklemeyin bir arkadaşınızın koymasını :)

Konu hakkındaki yorumlar içinse ayrıca teşekkürler...

Arkadaşlar konu gereği herkes kendi bisikletini değil Türkiyede bildiği az bulunan konuya uygun olan bisikletleri paylaşssın lütfen...

@Mutlu Celimli

konuyu açıklayıcı bir başlık atılması gerekirdi o zaman klasik bisikletlerin resimlerinin eklenmesiyle ilgili.yukarıdaki yazıyı ben mi yanlış anladım acaba...

Konu yeni yeni anlaşılmaya başladı buda normal bir durum aslında.

Yukarıda yazdığım yazıda demek istediğim. Örneğin elinde pinarello , cervelo , colnago ve daha birçok marka gibi üst model bisikleti olan varsa burda paylaşmasını arzu ederiz . Bu hem güzel bir arşiv niteliğinde olur hemde , Türkiyedeki bisiklet kültürünü şekillendirme amacına biraz ışık tutar.

Buraya paylaşılacak bisikletler yol bisikleti olur, single speed olur, klasik bisikletler olur, DH , FS , All mountain. Aklınıza gelebilecek tüm kategorilerde bisiklet olabilir.

O zaman konunun başlığından şöyle yazıyım... Özel bisiklerlerden anladığım sadece klasik değil. Ama herkeste olan bişeyinde çok özel bir tarafı olmuyor malesef...

Dağılması üstünden 1 sene geçse bile halen izlenen 16bin tıklama ve Al kadro ile fotoğraflı en hafif fs bisiklet :) Yenisi toplanıp fotoğraflanan kadar :)

http://img293.imageshack.us/img293/3802/13964974up3.jpg

güzel bisiklet,ancak özel olması için hafif ve pahalı olması gerektiğini bilmiyordum..özel olmayan bisikletimin resmini kaldırabilirsiniz...

teşekkürler..

vaaay Cansının bisikleti :) Ama sanırım eskisi gibi binmiyor artık...

@Mutlu Celimli

"güzel" sifati kanimca yetersiz kaliyor..... daha farkli bir tanimlama kullanilmali...

Nefis bir makina.... her bisikletseverin hayalini süsleyecek türden...:in:

@ilkerikier

Yeni bisikletinizi de bekleriz... O da özel bisiklet sıfatı kazanmıştır heralde...

Mutlu çok güzel bir konuya deyinmişsin her zaman olduğu gibi... benim time trial ide paylaşmışsın ayrıca teşekkür ederim yeni halini ekleyeceğim bu halinden %100 farklı diyebilirim tam bir makine oldu artık cok yakın zamanda paylaşacağım...

Geri