@hammurabi
Haklısın, aslında maşa olarak Manitou istiyordum. R7 oldukça narin olduğu için 32mm boru çapı ile Rock Shox tercihim oldu. Keşke 80mm bulabilseydim. Race modelinin sadece 100mm olanı gelmiş Türkiye'ye. İki yıl garantili olması ve renk uyumu beni cezbetti ve fiyatta makul olunca almış oldum. Aslında gönülmde yatan maşa Manitou Black Platinium 80mm Remote lockout
Artık Delta Bisiklet getirirse Türkiye'den yoksa maddi durumum düzeldiğinde Avrupa'dan temin yoluna gideceğim..
Görünüme gelince disk fren seti ve bol siyah komponentlerle Trek 6500 ün görünümü kadar güzel olabileceğini düşünüyorum. Şimdilik V-frenlerle topladım. Bir de v-frenin tadına bakayım dedim. Hem turda v-fren daha avantajlı gibi gözüktü gözüme. Fikrim değişirse herşeyi değiştirebilirim.
Eleştiriler güzel ama yaşayarak öğrenmek daha zevkli
Rahman'ın bisikletine gelince büyük kadro, kısa maşa, az telli jantlar bagajsız ve çok ağırlık olmadığı sürece avantaj. Ama özellikle az telli jantlar ile 30kg.yükle dağ çıkıp-inerken neler hissettiğini bir de kendisine sor istersen
@Mantis
Lastikler kullanım amacına göre değişebilir, şuan başka lastik olmadığı için onlar var. Sağ ol.
@HaliliOzturk
Haklısın kardeş, ama bu bütçeyi bile zor toparladım. Yarışlara inan hiç ilgim yok. İlerde belki görüşlerin doğrultusunda değişiklik düşünebilirim. Teşekkürler.
@Mantis
@Önder
Sevgili Önder, Mantis arkadaşımızın eleştirilerinin yapıcı olduğuna inanmıyorum.. Kendisini forumdan da sürekli takip ediyorum. Benim amacım hafiflik, arazi sürüşü veya yarış merakı değil ki
Konunun başındaki ilk kısa parağrafta amacımı bir iki cümle ile açıklamıştım zaten, tekrar kopyalayayım. Gözden kaçmış sanırım :rolleyes:
@Özcan
Eleştirilere yönelik, son olarak şunu vurgulamak isterim;
Bana göre tur amacına ters düşen tek şey maşanın 100mm olması şuan. Onun dışında harika bir bisiklet olduğuna inanıyorum. İnandığım için yaptım zaten Maşa da inş.ilerde değişecek :rolleyes: