Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Turlar için camping adres ve telefonları...

Scudo
Ellerine sağlık Özgür, sağol.

Ben de şöyle bir ekleme yapayım. Listeye güvenip te kampı aramadan yola çıkmayın. Misal şu an Çeşme'de ne V-kamp kalmış ne de Tursite. Bilgiyi bizzat Çeşme Turizm Danışma ofisinden aldım.

Ayrıca bazı kampinglerin fiyatı uçmuş. Örneğin Gümüldür tarafındaki Hipokamp Kişi başı 13 tl, çadır yeri içinde 10 tl alıyor. Yani iki kişinin gecelik maliyeti 26 lira. Fiyatlar hakkında bilgisi olmayan arkadaşlara bir bilgi: Kamp alanlarında genelde çadır başına ücretlendirme oluyor. Kişi için ayrıca bir ücret alınmıyor.

@aydin

telefonlarının olması iyi olmuş anlaşılan :) ben henüz hiç birini kontrol etmemiştim. iyi oldu bunları öğrenmem Aydın. Yalnız bu kişi başı 13 TL yi ve çadır alanı için 10 TL yi yavaş alsınlar :) Çıldırmış olmalı bu adamlar.. İçlerinde mutlaka uygun alternatifler vardır dostum... Aramaya devam... :)

güzel çalışma olmuş.einize sağlık.yolculuklarda barınma sorununu çözer gibi duruyor:)kendi adıma bir kaç ay önce yaptığımız izmir-bodrum turunda önder kampingde konaklama fırsatımız oldu.gayet güzel bir yerdi ve fiyatlarıda gayet makuldü.Kuşadasından geçecek kampçılara duyurulur.

@aydin

Çok sevindim dostum... Allah herkese böyle bir eş nasip etsin... :) Tadını çıkarmak kalıyor o zaman sizlere. İyi eğlenceler şimdiden...

• Beğen
Tepkiler: Upper Architect
harika bir kaynağa benziyor ama ben forumdaki çoğu foto gibi bunları da göremiyorum
acaba başka ne şekilde ulaşabilirim?
teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: Remzi YOL
@gatila

dostum, bana bir mail adresi verirsen gönderebilirim sana.

Özgür Kaya'ya çok teşekkürler,Site yöneticilerine nacizene önerim,bizler yaptığımız turlarda edindiğimiz bilgileri yönetici arkadaşa aktarsak ve onlarda sürekli güncelleyerek kamp-konaklama bilgilerini bölge ve il ayrımı yaparak site de sabitlese tura çıkacak arkadaşlara çok yardımcı olur diye düşünüyorum,bilmem ne dersiniz.

listenin bazı sütunlarını daraltarak buraya aldım:
(link)

özgür'den izin almayı da ihmal etmedim elbet :)
tekrar teşekkürler

Cokz guzel bir bilgi olmus, hepsi bir arada- ayrica kampcilik yapan bir arkadasimin diger kampcilara yardimci olmasi amaciyla kamp tesisleri ve rotalarla ilgili deneyimlerini paylastigi bir web siteside var.
(link) umarim yardimci olur.

• Beğen
Tepkiler: gatila
BODRUM Güvercinlik'teki Pigeon Houses'a turumuzda uğradık. Bu sene faaliyetlerini durdurmuşlar.

MARMARİS'teki Boncuk Camping ve Dimet Camping de faaliyetlerini durdurmuşlar. Ayrıca Datça yolu dışında internetteki Marmaris'te bulunan camping alanlarının hepsi kapanmış sanırım

güzel bilgi için teşekkürler, Antalya beldibinde kaldık bu hafta 10 kişilik grubumuzla her şey gayet güzeldi iki çadıra günlük 50 TL verdik...

• Beğen
Tepkiler: Umut Palabıyık
@m.varolfb

Püfff.. Oldukça yüksek bir fiyatmış. Arkadaşlar Marmaris'te yemekli bir pansiyonda bir odayı 20TLye tutmuşlar

• Beğen
Tepkiler: m.varolfb
Güncel olmasada yinede hiç yoktan iyidir. Özgür Kaya'ya ve yorumda bulunan, bilgi veren tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Bu yıl Haziran ayında yapmayı planladığım. İstanbul- Antalya turunda çok işime yarayacağını umuyorum.

Kaş bölgesinden geçecekler için KAŞ KAMPİNG i tavsiye ederim. Geçen yaz 3 günümü geçirdim. Gerek gelen müşterilerin kalitesi, gerekse kamping alanı tek kelime ile inanılmaz. Türkiye nin en iyi kampinglerinden bir tanesi.
Fiyat kişi başı çadır konaklaması 20 TL idi.
Bu arada eski bir konu canlanmış oldu, önümüz yaz, umarım faydası olur.

Geri