Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Turlar için camping adres ve telefonları...

Scudo
Muhteşem bir çalışma olmuş.
Hepsini yazdırıp heybe'min içine koydum :)

Antalya Adrasan'da Sami's Place Sami'nin Yeri diye bi kamp alanı+otel var bu yıl oraya gittik çok memnun kaldık hem ucuz hem güzel hem sıcak insanlar sahipleri.. herkese şiddetle öneririrm

Bu kamping alanlarındaki alınan para neyin karşılığı merak ettim- mutfak-duş-tuvalet-güvenlik-su hepsini sağlıyorlar mı?

@gatila

mozilla firefox kullan tarayıcı olarak.explorer sorun çıkartabiliyor,daha doğrusu ayarlarını yapman gerekiyor

bu arada bilgileri güncelleme imkanı olan arkadaşlardan katkılarını bekliyorum

@aydin
Sizin hanımla, benim hanımı bi tanıştırsak diyorum. Bizim üzüm biraz dirençli, bir türlü kararmadı :) Belki sizin hanımdan biraz feyz alır :) Saygılar...

Isparta Eğirdir de ücret alınmıyor diye biliyorum

Konuyu hortlatmak istiyorum; çünkü bu konuya ihtiyaç var :)

1. Yaz mevsimi yaklaştı.Turcuların kampinglere ihtiyacı var
2. Bir kaç resim gözükmüyor.Tekrar yüklenirse iyi olur :)

Özgür umarım mesajımı görüyorsundur :) Destek olabilecek arkadaşlar da desteklerini esirgemesinler :)

@Ozan Yılmaz

Kamping alanlarına benim de ihtiyacım var. Güncellenirse seviniriz :)

Ve kampingdeki görevlilere ısrar etsek, ücretsiz kendi çadırımızı kurmaya izin verirler mi?

Nisan-Mayıs ayında sezon daha yoğun değil sonuçta.

Güncelense çok iyi olur :) Özellikle Aksaray , Ankara , Bolu , Bursa , Balıkesir kampingleri

Arkadaşlar Marmaris'e giderken Boncuk Koyu var. Biraz rampalı bir yoldan gidiyorsunuz ama sizi inanılmaz güzel bir koy ve inanılmaz güzel bir deniz karşılıyor. Taa yurtdışından insanlar geliyor kampa. Yolunuz düşerse mutlaka degerlendirin. Biz arabayla gittik gördük merak ettigimiz için.

• Beğen
Tepkiler: murat16
Cunda da Ada Camping, Eceabatta Kum Otelde karavan camping de tavsiyedir (kum otel cadır kurdurmuyor bu arada)

Geri