Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Turlarda gereksiz ama sevimli malzemeler :)

@gokhantig
Sadece bant ile yapmıştım, o zaman mecburen kullanmıştım zaten. Koli bandı iyiyse birde gerdirip sarınca iş görüyordu. Yama kadar güzelmiydi hatırlamıyorum, hava kaçırabilir.

Scudo
Kedi iyi fikirmiş. Hatta köpek saldırısına karşı yanımızda kangal köpeği de taşıyabiliriz. Caydırıcı olur.

Bu yaz ben de uzun bir tur düşünüyorum.
Bardak tutacağı almak istiyorum bir tane. Çok uzun yolda çay içerek gitmek keyifli olabilir. İnsan pedallama esnasında uğraşacak meşgale arıyor kendisine.

@Ahmetgitar güzel fikir ama dikkatli olmakta fayda var malum arka bagajda yük olunca bisiklet sağa sola daha kolay denge kaybetmeye başlıyor, bir elinizde çay içerken denge kaybetme riski daha yüksek olur :)

• Beğen
Tepkiler: Ahmetgitar
@Ahmetgitar Bardak altlığını ilk defa sizden duydum çok merak ettim araştırıyorum şu an. :)

• Beğen
@FERDİ İKİZ
Koli bantı candır,hele o gri yaldız olanı inanılmaz işler yapar.

@mervan kızıl
Ben öyle ufak tefek malzemeden bahsetmiyorum,benimkiler 2 çadır,2 sandalye(kolçaklı),2 mat,2 uyku tulumu vs.vs. :)

• Beğen
Tepkiler: mervan kızıl
@Ahmetgitar

Ahmet Bey, ben aşağıdaki aparatı gidona takıp, buna da suluk kafesini takıyorum. Termos bardağımda ya da mugumda kahve-çay yudumluyorum. Yanında da güzel müzik, yol ve yolculuk oh mis... :)

2.PNG

• Beğen
@mervan kızıl
hocam ürünü internet üzerinden aldıysanız link atabilirmisiniz :)

Şimdi mart gibi yarım kalan turumu tamamlamak için çıkacağım tekrar , biber gazı da alacağım yanıma birde büyük bir bıçak . Yollar hiç tekin değil .

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
Ben her seferinde elma alıyom sonra eve dönünce hatırlayıp yiyorum:bsmagryr:

Hiçbirşey olmasın, şu alttaki ikili herşeye çözüm olur :D
3262854379_0f1c12dbf4.jpg

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
@bysutcu
Benzer şekilde 2 ürün var. Yalnız ben olsam ilkini tercih ederdim, hem yatay hem dikey kullanma ve her tür suluk için takma imkanı var.

(link)
(link)
(link)

@Ahmetgitar Ahmet Bey sizin ürün de fena değilmiş.. Link var mıdır?

• Beğen
Tepkiler: bysutcu
@Migel Kediyi nasıl taşıyorsunuz acaba? Benimde var da, arada lazım oluyor bir yere götürmek.

@mervan kızıl
Çok teşekkür ederim iki tane sipariş verdim maşaya takacam. Bu ürünü görmeseydim metal kelepçe ile yapacaktım ama ona gerek kalmadı :)

• Beğen
Tepkiler: mervan kızıl
@cesurokcu Dostum ben değilim =)Arkadaşın kanalını ekliyorum bakarsın =)

(link)

• Beğen
Tepkiler: cesurokcu
Geri