Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Tüy dökücü için öneriler?

lazer yapınca da bidaha çıkmıyor galiba. tüy dökücü iyidir istediğin zaman gene çıkar tüylerin bence böyle devam et.

• Beğen
Tepkiler: mtlberk
Scudo
Babacanlar. Şimdi ben konuya bir el atayım istedim. Tüy dökücü diyorsunuz.
Bunun için tüy dökücü kremler var. Bana sorarsanız ben bacaklarım için Veet sprey kullanıyorum. Tabi öncesinde Braun Cruzer 3 vücut traş makinem ile kısaltıyorum tüyleri. Sonra veet. Fıstık gibi oluyor.
Bacak kılları uzun olduğu için önce kısaltma sonrasında ise sprey iyi oluyor.
Bunlardır yani.

Saygılarımla.

• Beğen
Pro bisikletciler jilet kullaniyor cok buyuk oranda

• Beğen
Tüy dökücünün tıraşlamaktan farkı yok, 1 hafta sonra tekrar uğraşıyorsunuz. En iyisi ağda hocam, bacağın belli bölgeleri hariç(bende baldır içi) çok da acımıyor. Tavsiye ederim deneyin bir kere.
Yalnız sir ağda bantları çok masraflı oluyor ben 4 kutu ile yapamadım. En iyisi roll on tip ısıtılan ve sürülen ağdalar. İlkinde biraz uğraşırsınız ama ikinciden sonra 20 dk da tertemiz olur bacaklar. Yaz sezonunda toplam 3 kere yapsanız zaten yaz biter uzun tayta geçmiş oluruz.

@İbrahim Aslanhan
Uygulama anını düşünemiyorum:hihi::hihi::D
Reklamda mı oynasanız acabaa...:booo:

@İbrahim Aslanhan veet sprey gerçekten iyi bitmişti lapident aldım ğek memnun kalmadım birde çabuk uzamamasi için bivyontem var mi

Profesyonel bisikletcilerden gördüğüm için ben de normal jilet ile.Her hafta çıkıyo olması sıkıcı o ayrı [emoji53]

bende lapiden kullanıyorum biraz hızlı çıkıyo ama ucuz

@Emre Yönlüer

En zevkli an o an ! Uygulama anı ! :) Kesinlikle tavsiye ederim.
Reklama gelince... Neden olmasın ¿ Değerlendiririm pek tabi ki !
Saygılarımla.

@mtlberk Lapident kullanmadığım için bilemeyeceğim. Ancak uzamasına gelince bol bol sulayın derim çim misali :) bildiğim bir yöntem yok !
Saygılarımla.

• Beğen
Tepkiler: Emre Yönlüer
Sevgili kardeşim. Bu konuya baya bi para harcadım. Tüy dökücü spreyler, ağda bantları, ağda cihazında ağdayı ısıtıp spatulayla sürüp alma vs. Hepsini denedim.

Kolay bir iş değil ama kendine güveniyorsan ve kararlıysan ağda yaptır ama dayanamam diyorsan jiletle al. Jiletle alırken kullanacağın traş köpüğü biraz iyi olsun. Ben yeşil jel olanlardan kullanıyorum.

Yıllardır bu sporu yapan ve uzun süredir jilet kullanan tanıdıklarım var. Herhangi bir sıkıntı yok.

Sadece kendine güveniyosan 1. Tercihin ağda yaptır. Dayanamam diyorsan 2. Tercih jiletle al.

Lazer merkezleri aşırı pahalı. Ve her yerin lisansı veya sertifikası olmayabilir. Bu konuda güvence veremem. Bu konuda nice genç kız mağdur oldu ve haberlere çıktı. Az çok bilirsin. Lazer ben güvenmiyorum. O yüzden önermiyorum. Kolay gelsin.

Ya hiç almadım daha önce. Alsam mı diyorum ama aklıma ya manita bacağı gibi olursa :koptum: tarzında şeyler geliyor. :snzdglsn:

@BicycleLover
Açıkçası erkeğin bakım için bacağını almasını kesinlikle karşı olan bir insan olarak aldıktan sonra vay be dedim :D gayet güzel duruyor ve bacaklar da iyiyse oh mis :D :D Ayrıca Prof bi görünüm veriyor ve aerodinamik olarak iyiymiş.Alın gitsin :D

Ben külliyen karşıyım. erkek adam gıllı olur. hatta halk arasında ünlemesi bile vardır: Anaaaaa herife bak gıllı gıllı..

• Beğen
Tepkiler: Yusuf !!WOW!!
11 sene basketbol oynadım. 13 kez lisans çıkardım. Ciddi yaptım yani.Sadece 2 kez bacaklarımı kasıklara kadar aldırdım. Bildiğiniz üzere kıllar tırnaklar saçlar vücuttaki fazla proteini alarak beslenip büyürler. Sizler tüyleri "kökten" alırsanız yeni ter gözenekleri yami yeni kıl kökleri oluşana kadarki fazla protein vucutta kalır. Bu kimi için 1 hafta bile değilken kimi için 1 ayda anca kök oluşur. Kök oluşumu üzerine yine protein ile beslenmeue devam eder kökler. O yüzdem kıllarını alan sporcular bunu devamlı tekrar ederler.
Tırnak içinde belirttiğim gibi kökten alınan lıllar proteini emecek kökleri kalmadığı için protein vucutta kalır siz de kullanabilirsiniz. Ama jilet ile tıraş ederseniz sakal tıraşı olmaktan farkı kalmaz hatta kesilen sakal gür çıkar mantığı ile gür sakal daha da fazla protein emer. Kökten yani "ağda".
Ki ben 2 kez aldım aldırmamın sebebi de koşu antrenmanlarınım verimli geçmesi idi 30 dakika da 12 kilometre koşunca daha da fazla verim almak istemiştim. Şimdi olsam aldırmam düşünmem bile. Alacağım verim 10 üzerinden değerlendireceksek. 7 kıllı 8 kılsız olur. Ama 10 üzerinden 10 isterseniz hadi gidin durmayın, antrenman yapın...

• Beğen
Kimyasallarla ugrasmayin sac traş makinesi alin bu berberlerin kullandigi baslik takmadan dalin en fazla 5dk da biter 3 ay da uzar tekrarlarsiniz ben gobek alti ustu gogus kafesi kollar sirt komple 10dk da bitiriyorum ... Bazi arkadaslar agda demis hahahah acir hocam ne gerek var al makineyi dal vucuduna gir dusa hicbisey kalmaz

Hamamci otu.aktarlarda 2 3 tlye satilir bulamac haline getirilir killi bolgeye surulur ve lifle citilenir piril piril hem ucuz hem dogal tuy dokucu kremlerin ham maddesidir

• Beğen
.

@Hastateker Ki ben 2 kez aldım aldırmamın sebebi de koşu antrenmanlarınım verimli geçmesi idi 30 dakika da 12 kilometre koşunca daha da fazla verim almak istemiştim. Şimdi olsam aldırmam düşünmem bile. Alacağım verim 10 üzerinden değerlendireceksek. 7 kıllı 8 kılsız olur. Ama 10 üzerinden 10 isterseniz hadi gidin durmayın, antrenman yapın...

30' da 12 km koşunca dünya rekorlarını alt üst etmişsiniz...Her bin metreyi 2'30" de geçmişsiniz...Bence siz basketi bırakıp atletizme başlayın....:)

@Mümtaz Öztürk
Koştuğumuz pistin uzunluğunu adımla hesaplayıp tur sayımızla çarpıyorduk :)
Bi arkadaşın adımı tam 102 cmdi
Oradan hesaplardık
Belki doğru belki yanlış
Ama basketbolcunun vücüt kondisyonu futbolcudan daha fazla olur hep :)
Futbol da koşu yeteneği yüksektir

Geri