Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Tüy dökücü için öneriler?

400 liraya ev kullanımı için kazer epilasyon almıştım geçen yıl, bir yılda alt bacağımda kıl çıkmamaya başladı neredeyse, hiç otmuş, kremmiş, ağdaymış uğraşmayın, siyahi, sarışın ya da büyük dövmeli değilseniz cidden lazer epilasyon en iyi seçenek. şimdi 1200₺'lik philips lumea hediye aldım onu kullanıyorum.

Scudo
Çabuk önerin , seri

• Beğen
Tepkiler: RoninRider
Lazer epilasyon

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Geçmişte dayanıklılık ve yakın dövüş üzerine biraz çalışmam olmuştu. Çok yetkin hocalara denk gelmiştim. Tabi o zamanlar spor bakanlığı diye bir otorite vardı ülkede.. Neyse, serdar aktolga ile bizzat tanışmışlığım da olmuştu. Kıl ve tırnak muhabbetini ona da sormuştum. Kendisi, vücudun protein, karbon vs gibi aktif materyallerini tırnak ve özellikle de saçların fazlasıyla sömürdüğünü dile getirmişti. O yüzden boşa tüketimi olacaksa vücuda kazandırmak çok daha etkin bir çözüm olacağından kılların ve tırnakların zamanında olabiliyorsa da kısa bırakılması önemlidir demişti. Görsel olarak zaten dezavantajını söylemeye gerek yok 😅 ayrıca lapiden kullanan biri olarak bir dahaki kullanıma kadar çift kök çıkarıyor. Kısa vadeli çözüm için belki kullanılabilir. En ekonomik olanı klasik ağda ancak şimdilerde epilasyon da fiyat / performans tercihi olmaya başladı..

Karınca 🐜 larvası bulabilirsen kıllardan kurtulabilirsin

• İnanılmaz
Tepkiler: yavuzkosar
Geri