Scudo Sports

Tüyleri diken diken eden gerçek bir olay!

KevSerSeri

Forum Bağımlısı
Tepki
3.316
Oğlu babasına sorar : « Babacığım benimle maraton koşmaya var mısın ? »

Kalp sorunları olmasına karşın baba, yine de « Evet, varım » diye yanıtlar.
Ve bir maratonu birlikte tamamladılar.

Baba oğul başka bir çok maratonu daha birlikte koştular. Baba her seferinde oğlunun yeni bir yarış talebini kabul ediyordu.

Oğlu bir gün babasına « Baba, birlikte bir Ironman'a (Triathlon) koşmaya var mısın benimle ? » deyince baba bu kez de evet der ve kabul eder.

(Bilmeyenlere anımsatalım ki Ironman dünyanın en zor triathlon yarışıdır ve üç dayanıklılık sınavından oluşur : Denizde 3, 86 km'lik yüzme, 180,2 km'lik bisiklet ve nihayet 42,195 km'lik bildiğimiz maraton.

Baba oğul bu zor yarışı biirlikte tamamladılar. Nasıl mı ?

Aşağıdaki linke tıklayın ve videoyu izleyin. İzlerken tüylerim diken diken oldu ve "vay be" dedim. Bizim yaptıklarımız bir hiçmiş gibi gözümde küçülüverdi. :(

(link)

Scudo
ooww benim de tüylerim diken diken eger bu gerçekse yani reklam felan degilse insan üstü bişey yapmış adam inanılmaz

• Beğen
Tepkiler: KevSerSeri
insanüstü bi başarı biişler dicektim ama sözcükler bunun yanında anlamsız kalıo bence

• Beğen
Çok etkilendim.Her baba evladı için bişeyler yapar ama bu kadarı çok fazla.Helal olsun adama.

• Beğen
ablamla birlikte izledim ben bunu ve ikimizde donup kaldık.dyecek tek söz var.
HELAL OLSUN

• Beğen
of ya izlerken çok fena oldum, gerçekten takdir edilmesi gereken bi durum..

by kişilerin adları dick ve rick hoyt'muş. baba 67, oğlu 46 yaşındaymış. ilk yarışlarına 1977 yılında katılmışlar. amerikayı bisikletle gezmişler(3735 mil yani yaklaşık 6000 km sürmüşler) 45 gün sürmüş. bir de doğum esnasında çocuğun boynuna göbek bağı dolanmış, bu yüzden beynine kan gitmemiş, bu yüzden bu haldeymiş :(

O babanın ellerini öpmek isterdim. Pekin paralimpik olimpiyatlarını izlerken (hele ki açılışı muhteşemdi) hıssettıgım, "yasamın amacını bazen unutuyorum(z) galiba" duygusunu bir kez daha yaşadım.
Çok teşekkürler Kevser'cim.

Bize tekrar şükretmemiz gerektiğini hatırlattığın için çok teşekkürler Kevser.

Bu video karşısında kelimelerin anlamsız kaldığı gibi bende susmayı tercih ediyorum.

Sevgiler...

• Beğen
baba oğul ve spor sevgisi bu olsa gerek gerçekten insan izlerken kötü oluyor

bunu daha önce izlemiştim ve bana tekrardan ne kadar sanslı oldugumu hissettirmişti. annelerimiz babalarımız bizler için herşeyi yapıcaklarını gösteren harika bir video. o yüzden ben ne kadar bahtsızım dememeliyiz bizlerden dah sansız olanlarda var ve buna ragmen hayatlarının her anından zevk almaya calısıyorlr.

Geri