Scudo Sports

Tuzla

Scudo
Doğru mu anladım? O kadar hızlılar yani:))
Yok hayır, sosyal sürüşlerde kimseyi koparmazlar, 30 km hız genellikle. Sizin daha yavaş gitme şansınız var 😅

• Muhteşem
Tepkiler: Sinyor
İrfan abi bu grupların benim takip edebildiğim kadarıyla hemen hepsi canavarlardan oluşuyor, yani sahil yolunda düzde 35-40 ortalamalarla yürüyen arkadaşlar var hep. Tepelik tırmananlar desen öyle, uzun mesafe yapıyorlar ara sıra 100-150km gibi, 28-30 ortalamalarla gidiyorlar. Yani yok mu mesela 800-1000m irtifa kazanımlı 60-70km mesafeleri 20-22 ortalamalarla geçen bi grup, yoksa ben gerçekten çok mu yavaşım yav :(
Sabah 5.30da neronun onunde her guc grubuna hitap eden gruplari bulabilirsiniz . Ayrica normalde 30 hizla gidiyorsaniz peletonla 35 i zorlarsiniz rahat.

• Beğen
Tepkiler: Umur Bora
Daha önce belirtmiştim. İlk başladığımda grup sürüşleri çok cazip geliyordu. Ama bir kaç kez grupla sürünce çok tehlikeli buldum. Pedal kesen ani hareket yapan su içmeye karar veren vb. Küçük gruplar, bilinçli olanlar ya da sürekliliğiniz olan ve başlarda yer aldıklarınız iyi olabilir. Örneğin koca bir grup kırmızı ışıkta durmuyor. Bazen kararsız kalanlar oluyor. Ben artık benzer seviyede bisiklet arkadaşı bulup ya da 3 ila 5 kişi sürmeyi daha cazip görüyorum.

• Beğen
Tepkiler: mcanerg ve lrfan
İrfan abi bu grupların benim takip edebildiğim kadarıyla hemen hepsi canavarlardan oluşuyor, yani sahil yolunda düzde 35-40 ortalamalarla yürüyen arkadaşlar var hep. Tepelik tırmananlar desen öyle, uzun mesafe yapıyorlar ara sıra 100-150km gibi, 28-30 ortalamalarla gidiyorlar. Yani yok mu mesela 800-1000m irtifa kazanımlı 60-70km mesafeleri 20-22 ortalamalarla geçen bi grup, yoksa ben gerçekten çok mu yavaşım yav :(
Uzun gittiklerinde erken dönüyorum bazen, ama tempoya zamanla, antrenman yaptıkça alışırsın. Onlar uzun zamandır bu şekilde biniyorlar. Ama dediğim gibi arada sosyal sürüşleri oluyor, Bostancı-Tuzla.

• Beğen
Tepkiler: Umur Bora
Merhaba arkadaşlar, ufak bir sorum var. Forumda nereye yazacağımı tam bilemedim, en uygun burası gibi geldi. Umarım rahatsızlık vermiyorumdur. Bu haftasonu L'Etape İstanbul'a katılmak için Ankara'dan cuma günü geliyorum. Konaklama Kartal tarafında olacak, hazır güzel şehrinize gelmişken sahilde biraz bisiklet süreyim istedim. Kit alımı için cmt. sabah böyle bir rotadan bisikletle gidip-gelsem trafikten dolayı çok sıkıntı yaşar mıyım? Yarışta hem kısayı seçtiğim için hem de iddialı olmadığım için yorgunluk sıkıntı olmaz, sabah 8:30 gibi çıkarsam 10:00 gibi kit alımı başlangıcına yetişirim sanırım. Trafik yorar derseniz Maltepe-Tuzla sahilde sürüp kit alımını araçla yaparım.

1728905570673.png

Merhaba arkadaşlar, ufak bir sorum var. Forumda nereye yazacağımı tam bilemedim, en uygun burası gibi geldi. Umarım rahatsızlık vermiyorumdur. Bu haftasonu L'Etape İstanbul'a katılmak için Ankara'dan cuma günü geliyorum. Konaklama Kartal tarafında olacak, hazır güzel şehrinize gelmişken sahilde biraz bisiklet süreyim istedim. Kit alımı için cmt. sabah böyle bir rotadan bisikletle gidip-gelsem trafikten dolayı çok sıkıntı yaşar mıyım? Yarışta hem kısayı seçtiğim için hem de iddialı olmadığım için yorgunluk sıkıntı olmaz, sabah 8:30 gibi çıkarsam 10:00 gibi kit alımı başlangıcına yetişirim sanırım. Trafik yorar derseniz Maltepe-Tuzla sahilde sürüp kit alımını araçla yaparım.

322287 dosyayı görüntüle
Gidişte değil de dönüşte trafik yorar. Tamamen sahil çok civcivlidir, hele Kadıköy içinden

Ama gidişte ve / veya dönüşte Marmaray kullanılabilir (Üsküdar-Kartal arasında). Hafta sonu her saat serbest bisiklet. her ertesi gün yarış var, git-gel 70 km, yarışa taze bacak lazım ;)

Arabayla da sevimsizdir Ctesi o iki nokta arası

Gidişte değil de dönüşte trafik yorar. Tamamen sahil çok civcivlidir, hele Kadıköy içinden

Ama gidişte ve / veya dönüşte Marmaray kullanılabilir (Üsküdar-Kartal arasında). Hafta sonu her saat serbest bisiklet. her ertesi gün yarış var, git-gel 70 km, yarışa taze bacak lazım ;)

Arabayla da sevimsizdir Ctesi o iki nokta arası
Sağolun hocam katkınız için. O zaman sabah erken saatte bisikletle gidip dönüşte marmaray kullanabilirim, hem dediğiniz gibi km'de azalmış olur. Bisikletle marmaraya giriş konusunda bir sıkıntı olmaz değil mi?

• Beğen
Tepkiler: lrfan
Sağolun hocam katkınız için. O zaman sabah erken saatte bisikletle gidip dönüşte marmaray kullanabilirim, hem dediğiniz gibi km'de azalmış olur. Bisikletle marmaraya giriş konusunda bir sıkıntı olmaz değil mi?
Selamlar

Bisiklet Taşımaları​

Banliyö Trenleri ve Marmaray trenlerinde;Pazar ve milli bayram günleri hariç diğer günlerde yolcu yoğun saatler (zirve saatler) olan 07.00-08.30 ila 16.00-19.30 saatleri dışında bisikletler trenlerde, yolcu beraberinde küçük el bagajı kabul edilerek, taşıma için ayrıca bir ücret alınmadan taşınacaktır.

Selamlar

Bisiklet Taşımaları​

Banliyö Trenleri ve Marmaray trenlerinde;Pazar ve milli bayram günleri hariç diğer günlerde yolcu yoğun saatler (zirve saatler) olan 07.00-08.30 ila 16.00-19.30 saatleri dışında bisikletler trenlerde, yolcu beraberinde küçük el bagajı kabul edilerek, taşıma için ayrıca bir ücret alınmadan taşınacaktır.
@tolgayuksel Ctesi de iş günü imiş, unutmuşum, o saatlere denk getirmeyin yeter

• Beğen
Tepkiler: tolgayuksel
Dün akşam Tuzla - Bostancı arasını geçtim bisikletle, araba yolunu neredeyse hiç kullanmadan gidilebiliyor rahat bi şekilde. Kimi yerde full bisiklet yolu var, gayet düzgün ve hızlı, kimi yerde yayaların arasına girmek gerekiyor ki oralarda da hiç sıkıntı olmuyor zira yol çok geniş. Kadıköy - Üsküdar arasında bi miktar yine trafiğe girmek gereken yerler var. Üsküdar’dan sonra maalesef trafik ve sahil kıyısı yolları karışık gideceksiniz, üstelik de kıyıdaki yollar çok geniş de değil. Yani yayalar da biraz can sıkabilir ki bir Cumartesi akşamüstüsü için hiç tercih etmeyeceğim bi muhit özellikle Üsküdar.

Ben olsam kit almaya bu şekilde giderim yine de, yavaş olur ama İstanbul’un çok da güzel yerleri olduğu gibi bi gerçek söz konusu :)

Bonus toplu taşıma önerisi; Üsküdar - Dudullu arasını M5 metrosuyla, Dudullu - Bostancı arasını M8 metrosuna aktarma yapıp, Bostancı - Tuzla arasını da ya Marmaray ya da bisikletle geçebilirsiniz. İBB’nin metrolarında haftasonları saat limiti yok.

• Beğen

322287 dosyayı görüntüle
bence pendikten marmaray'a binin. 7-8.30 ile 16-19.30 arası haricinde kullanabilirsiniz. oradan üsküdar'da iner,kit alanına kadar bisikletle gelirsiniz. o yolda araçlar bisikletlilere aşinalar. zaten trafik çok olunca araçlar hızlı da gidemiyorlar orada. beykoza gelince sahil hattında daha da ileri gidebilirsiniz. oralar bisiklet sürmek için daha güzeldir emin olun.

• Beğen
Bu arada İstanbul’da yaşayıp Marmaray’ı Pendik - Üsküdar veya Tuzla - Üsküdar arası kullanmayı tavsiye eden arkadaşlarımızı çok iyi anlıyorum zira bu mesafede toplu taşıma kullanmak bir mesele gibi görünmüyor. Ancak bu mesafeler 1 saati geçen süreler tutuyor, Marmaray konforunda çok katlanılacak bi şey değil bence. Gebze - Üsküdar yaptım bi gece, bomboştu üstelik ama isyan ediyor insan bi süre sonra. Gebze - Üsküdar arasını ayakta, tutamaçlara tutunmuş elinde telefona bakarak giden adam gördüm, durumu pek yadırgar bi hali de yoktu üstelik 😱

• Beğen
Geri