Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

UCİ Lisansı

Ozan Demir

Üye
Tepki
115
İsim
Ozan
Başlangıç
2010—11
Bisiklet
Merida
Bisiklet türü
Dağ bisikleti
Arkadaşlar Merhaba;

Bisiklet Lisansım var bir süredir. Kısa süre önce UCİ lisansına başvurdum. Bisiklet federasyonu sitesinden sorgulama yaptığımda lisansımın çıktığını görüyorum. Sorum şu; Lisansım eve mi teslim edilecek yoksa bir sonraki ilk yarışta mı teslim alacağım. Büyük ihtimalle yarışta teslim alacağım fakat şu anda dizimdeki sakatlık sebebiyle 2 ay yarışlara katılmam mümkün değil. Telefonda görüştüm net bir bilgi veremediler. (konuya hakim biri değildi büyük ihtimalle). 3-4 ay sonraki yarışlarda teslim almam mümkün olur mu acaba??

Sizlerin bir bilgisi varsa lütfen benimle paylaşın.

Şimdiden çok teşekkür ederim.:)

Ozan Demir

Scudo
yarısa girmeden önce veriyorlar. ama gidip birkaç ay sonra alır msın onu bilmiyorum :)

• Beğen
Tepkiler: Ozan Demir
gideceğin zaman ararsın federasyonu ben şu yarışa geliyorum lisansımı getirebilir misiniz diye rica ettin mi unutmazlarsa getirirler merak etme ;)

eve kargoyla 1 günde yolladılar. :)

arkadaşlar hepinize selamlar ben 30 yaşındayım 1982 doğumluyum yani uci lisansı alabilirmiyim bu arada ferdi lisansım var

şöye bi durum var... türkiye'de düzenlenen yarışlar uluslararası yarış olduğu için, belli bi yaşın üstündeyseniz, bu yarışlara katılmak için uci lisansına ihtiyacınız var.

yani elit bayan, elit erkek ve u23erkek kategorilerinde yarışa katılmak istiyorsanız illaki uci lisansınız olmalı...

yani alabilme durumunuz önemli idil, zaten almanız gerekiyo ki katılabilesiniz o yarışlara...

ferdi olmanız, uci lisansı almanıza engel diil... internet üstünden federasyona başvuruyorsunuz.. lisansınız çıkıyo...

isterseniz ilk yarışa getirip teslim ediyorlar, isterseniz adrese teslim, isterseniz gidip kendiinz alıyorsunuz... telefon ederseniz, çok yardımcı olan arkadaş çıkıyor karşınıza... ve kesinlikle çok yardımcı oluyorlar :)

bu arada, ben sadece dağ bisikleti kategorilerini biliyorum... (çok da bilmiyorum aslında :S)
yol bisikletinde durum farklıysa, onu hiç bilemiycem... :S

• Beğen
Tepkiler: yunus cansu
Sevgili CANDAN kardeşim öncelikle verdiğin bilgiler için sana sonsuz saygılarımı ve teşekkürlerimi sunuyorum. Fakat federasyonun sitesinden başvurdum yaş itibari ile master grubuna girdiğim için sadece elit men ve alt yaş kategorilerine verileceği uyarısını alıyorum

• Beğen
Tepkiler: CandanC
daha detaylı bilgi verecek bir arkadaşımız olursa çok sevinirim şimdiden çok teşekkürler

master kategorisinde uci lisansı şartı olmadığı için olabilir...
ama kategori konusunda bi seçim şansınız olmalı diye düşünüyorum:S
elite erkek koşmak isteyen birini zorla master'a alamazlar :S
yani mantıksız geldi bana :S
federasyona bi telefon edin bence... en sağlıklı bilgiyi yine federasyondan alırsınız...

(bizi de haberdar etmeyi unutmayın olur mu)

öncelikle herkese selamlar federasyonun sitesinden kayıt yaptım fakat bazı kriterleri değiştirdim ondan sonra sistem sıraya aldı. başta master erkek olarak girmiştim daha sonra onu büyük erkek kategorisi olarak değiştirdim. uci lisansımda çıkmış bu arada. herkese iyi forumlar.

Herkese Merhaba edirne gençlik spor adına lisansım var kendi başvurumla uci lisansı alabilirmiyim ? Yaşım 17 yıl sonunda 18 olacak..

master kategorisinde uci lisansı şartı aranmıyor arkadaşlar

Geri