Mahmut Abit
Üye
- Tepki
- 162
- İsim
- Mahmut Abit
- Başlangıç
- 1997—98
- Bisiklet
- Cube
- Bisiklet türü
- Dağ bisikleti
Forumda bir hayli aradım ancak hakkında yazılmış tek bir yorum göremedim. UCI Mountain Bike World Cup dağ bisikletleri alanında 1989 yılından beri yapılan dünya çapında bir yarış organizasyonu. Toplamda 6 seriden oluşuyor.
Bunlar:
Cross-Country (XCO),
Cross-Country Time Trial,
Marathon (XCM),
Downhill (DH),
Dual Salalom ve
Four-Cross.
Yarışlarda, Kadınlar ve Erkekler kategorisinde dünyanın en iyi dağ bisikletçileri boy gösteriyor. Yarışlar Redbull TV de yayınlanıyor. İlk etap olan Cross-Coutry (XCO), 1 Ekim 2020 de Çek Cumhuriyetinde tamamlandı. Kadınlar kategorisinde daha çok hayranı olduğum sporcu bulunduğundan, özellikle kadınlar kategorisinin kazananlarını takip ettim.
Favori sporcum olan ve geçen senenin XCO birincisi Kate Courtney bu sene 6. oldu.
Yine sosyal medya hesaplarından severek takip ettiğim ve derece yapmasını beklediğim Jolanda Neff (2014, 2015 ve 2018 XCO birincisi) 17. oldu.
Diğer takip ettiğim sporculardan Alessandra Keller 10., Nadine Reider 25. ve Emily Batty 28. oldu.
İlk etapın birincisi ise Loana Lecomte (Massi) oldu.
Erkeler kategorisinde ise XCO birincisi Simon Andreassen oldu.
Bunlar:
Cross-Country (XCO),
Cross-Country Time Trial,
Marathon (XCM),
Downhill (DH),
Dual Salalom ve
Four-Cross.
Yarışlarda, Kadınlar ve Erkekler kategorisinde dünyanın en iyi dağ bisikletçileri boy gösteriyor. Yarışlar Redbull TV de yayınlanıyor. İlk etap olan Cross-Coutry (XCO), 1 Ekim 2020 de Çek Cumhuriyetinde tamamlandı. Kadınlar kategorisinde daha çok hayranı olduğum sporcu bulunduğundan, özellikle kadınlar kategorisinin kazananlarını takip ettim.
Favori sporcum olan ve geçen senenin XCO birincisi Kate Courtney bu sene 6. oldu.
Yine sosyal medya hesaplarından severek takip ettiğim ve derece yapmasını beklediğim Jolanda Neff (2014, 2015 ve 2018 XCO birincisi) 17. oldu.
Diğer takip ettiğim sporculardan Alessandra Keller 10., Nadine Reider 25. ve Emily Batty 28. oldu.
İlk etapın birincisi ise Loana Lecomte (Massi) oldu.
Erkeler kategorisinde ise XCO birincisi Simon Andreassen oldu.