Albstadt Sonuçları ve 2. Raunt Nove Mesto
Albstadt yarışı özellikle erkeklerde heyecanlı geçti. Flückiger yarışı birinci götürürken sele borusu arızalandı, inik pozisyonda kaldı. Ona rağmen o kadar mesafeyi ayakta sürerek üçüncü oldu. Hafta başında da Tour du Romandie yarışında kaptığı soğuk algınlığıyla boğuşuyordu.
Koretzky dinlenme fırsatlarını iyi kullanarak kazandı. Pidcock 75. sıradan gelerek 5. oldu. Van der Poel 7. oldu.
Kadir Kelleci 123. sırada bitirdi ( -2 tur).
Spikerler iyiydi, dağ bisikleti konusunda bazen küçük bilgi eksiklikleri vardı (Berkem Ceylan'ın dropper post denen bir şey olduğunu bilmemesi, 20 PSI lastikleri görünce patladı sanması, Anton Cooper yerine Alan Cooper demeleri, telafuz hataları gibi detaylar). Normalde yol yarışlarını çoğu zaman İngilizce sesten dinliyorum biraz daha heyecanlı anlattıkları için, ama bunu full Türkçe dinledim, keyifliydi.
Önümüzdeki yarış daha güzel olacak, Nove Mesto, Albstadt'a göre daha teknik bir parkur. Çoğunlukla full süspansiyon MTB'lerin kullanılacağını bekleyebiliriz.
XC World Cup #2 Nove Mesto, Czech Republic
Tanıtım için Redbull TV yine güzel içerikler hazırlamış. Aşağıdaki bağlantıda tüm bilgileri vermişler:
(link)
Yarışlar için tarih - saat tablosu ve yayın bağlantısı:
Yarış | Tarih - Saat | Canlı Yayın Bağlantısı |
XCC short track – Nove Mesto | 14.05.2021 18:50 TSİ | (link) |
Women's XCO final – Nove Mesto | 16.05.2021 12:00 TSİ | (link) |
Men's XCO final – Nove Mesto | 16.05.2021 16:00 TSİ | (link) |
Anton Cooper ile parkur tanıtımı: