Scudo Sports

Uçlu kalem önerisi

Sırada alacağım kalem listesi:

1-Rotring Tikky

2-Sınav Eskiz

3-Rotring 3 in 1 Multipen

4-Faber-Castell in üçgen kalemlerinden biri.

5-Rotring Rapid

toplam fiyat 71 tl.Bunun yanı sıra bir 0.5 bir 0.7 magnum uc alacam.Yani genel toplam;

76 TL

Scudo
Muhteşem bir kalemdir, tek geçerim. yaklaşık 5-6 yıldır kullanıyorum, bıkmadım usanmadım :D Çizimler, yazılar, nice testler çözdüm bana mısın demedi! Kesinlikle tavsiye ederim
http://img252.imageshack.us/img252/9219/gripplus.jpg

http://image.rakuten.co.jp/atn/cabinet/rotring/rotring-145.jpg
Çok hoş kalem, 9-10 TL arası değişiyor fiyatları. Ben yeni aldım ama arkadaşım ÖSS'ye hazırlanırken sene boyunca kullandı.

• Beğen
Tepkiler: lamba
@Mesut Dursun

İlk başta ben de garipsemiştim ama sonradan elim çok alıştı. Alıştıktan sonra da bırakamadım. Yalnız ben Faber Castell değil de Bolero'nun aynı modelini kullanıyorum. Ve yazmak bir yana, silgisi de "aşırı" kaliteliydi (bitmeden önce).

Şu notu eklemekte fayda var; elim biraz ufaktır muadillerine göre. :D

Rotring rapid iyi kalem. Bende şuan onu kullanıyorum.

Ayrıca pentel markada çok iyidir. Hemen her kalemi evladiyeliktir.

Şu an bende tam 5 tane kalem var.(Şahsen kalem deliyimdir.Elimden en az 200 tane uclu kalem geçmiştir.)Ama daha kalem arayışındayım.Özellikle sınav eskiz çok işe yarıyor(Kaybetmeden önceydi) sınavlarda asgari 5-6 dakika kazandırıyor onun için mutlaka alacam sınav eskiz.

beyler tuzlada hiç kullanılmamış bi rotring tikky var. 0.35 uçlu. geçen yıl okulun son günü aldım final sınavı için 0.5 diye aldım değilmiş sonradan farkettim. geri de veremedim. yakınlarda ihtiyacı olan varsa veriyim yarı fiyatına falan. haberiniz olsun

Bence bi tane kurşun kalem al bi tanede kalemtraş daha ucuza gelir yanına al onları sonra bisiklete falan bin. Kurşun kalem markasıda sorucak olursan en iyisi IKEA'nın kalemleri hemde bedava sınırsız sayıda al bitince bi uğrar yine alırsın dolu dolu. Beyin bedava...

• Beğen
Tepkiler: erşah hançer
@çağrı kolçak

burdada faberi var biliyo musun çok zor bulunuyor kalem bu hafife almamak lazım tabiiii:rolleyes:

Okul öncesi eğitimide sayarsak yaklaşık 14.yılımdayım öğrencilik hayatımda ve hiç bi evresinde kalem için bu kadar kasmamıştım vallahi helal 250 milyon tane falan kalem kullanmışımdır belki ama şu ana kadar elimi ağrıtan falan olmadı yani çok multigenre bi elim var sanırım.

Gereksiz mesajlar temizlenmistir, lutfen konuyu baska yerlere cekmeyin...

• Beğen
Tepkiler: S26
@GokmenOzyurt

resimde ikincisini 2003ten beri kullanıyorum, bende bordo renklisi var,
zamanında kadıköydeki nezih kırtasiyeden 6 milyona almıştım, şu an monitörümün üstünde yadigar durur hep.
Faber Castel derim kesinlikle. Sağlamlık, orjinallik bakımından öneririm, ama çok kişi göz koyar ona dikkat edin. Pahalıdır, ama bir kere verin, bisiklet mantığıyla hareket edin derim. 1-2 liralık taklit döküm alıp ayda bir değiştireceğinize, sağlam ve marka alın derim.

@Mesut Dursun

nt'de 6liraya içinde silgisi ve kalem ucu bi ambalaj içinde satılıyo, dışarda aynı fiyata sadece kendisini alırsın.

@Bora Alben

bora abi bence konu gereksiz, kırtasiyede kalitesine göre var zaten yıllardır belli markalar var 16 yıldır öğrenciyim yani...

@temu90

Ben size katılmıyorum.Arkadaşımız 13 yaşında.Bizim kadar tecrübesi olmayabilir.O da bunu göz önünde bulundurup bize sormak istemiş.Ne var bunda yani.

Evet kalem tecrübesi önemlidir yanlış yerde yanlış kalemi kullanırsanız başınıza büyük dertler açılabilir.

@Mustafa ÖZKARA

Kesinlikle Rotring rapid. 2 senedir kullanıyorum ve uç kısmının gizlenebilir olması cebinize koyduğunuzda kumaşa zarar vermediği için çok kullanışlı. Yazımı rahattır ve hafiftir. Ayrıca yeni bir serisi çıktı rapid pro diye. Kalem tamamen metal biraz ağır olmasına rağmen çok sağlam.

• Beğen
Tepkiler: ilker ates
Geri