Scudo Sports

Uçuk kargo fiyatlarına son.

burhanozer

Forum Demirbaşı
Tepki
81
Merhaba arkadaşlar yakin zamanda sanalpazar.com uzerinden kadro setimi sattim ve site aras ve yurtici kargida kullanmam icin bana indirim kodu verdi
Kod ile kadro setimi 6 liraya 750km uzaklikta baska bir şehire yolladim.
Simdi benim size önerim indirim kodunu almak icin kücük bir parca satabilir yada yada satmis gibi yapabilirsiniz sizin insiyatifinize kalmis bir vites teli 50krş örnegin vites telini satarsiniz sattiginiz bisikletin yaninda onuda yollarsiniz
İndirim kodu ile komple bir bisikletin 12 liraya gidebilecegini hesapladik.
Herkese keyifli kargolar:)

Scudo
@burhanozer

O firmalar benden 325 TL istediler 26" bisikleti gönderirken. Aradaki farka astronomik bile diyemiyorum..[emoji1]

Biraz sonra, "yaptığınız etik değil" gibi şeyler söyleyen çok namuslu, hilesiz işler yapan arkadaşlar çıkacaktır.
Etik veya değil, kargo firmalarının yaptığı da çok etik sayılmaz.
Hatta tavırlarına bakacak olursak bu biraz öc almak bile olabilir.
Çin'den ürünü kargosuyla beraber 5TL'ye alabiliyoruz. İstanbul içi bile bir yerden bir yere kargo ücreti (dosya/0desi) standart 8TL.

Bulunsun aklımda.

Aşağıdaki tabloyu incelemenizi öneririm.
Aras Kargo

Sanalpazar'ı diğer satış siteleri karıştırmayın bu tarz sadece kargo numarası almak için yapılacak fake satışlar ilk defa sizin aklınıza gelmiyor . 10 liralık ürün satıp 1000 liralık bisiklet yollamayı başardınız o kargoda hasarlı sahibine ulaştı ve size geri döndü hiç bir hak iddaa edemezsiniz kaldıki sanalpazar'da ürün için fatura talep edebiliyor . Ayrıca satıcıya'da aldığı %5 komisyon için alıcı ödemeli fatura gönderiyor

Faturalari sanalpazar.com dijital ortamda biriktiriyor arayip söylemeniz yeterli.yinede komple bisiklet yollamalarda denenebilir.

Geri