Scudo Sports

Ucuz bisikletler

cyling35

Üye
Tepki
48
İsim
ayberk
Başlangıç
2014—15
Bisiklet
Corelli
Bisiklet türü
Şehir - Tur
Arkadaşlar selamler...ben öyle bir çok bende uzman ve tecrübeli ustalarım kadar profesyonel şekilde bisiklet kullanmıyorum sadece ufak gezilerde bulunuyorum tek başıma yapabildiğim kadar :) sorum şu benim belderia king adında ucuz bir bisikletim var yani salcano sedona vsvsvs bisikletler kadar performanslı veya kaliteli değil ancak fiyatı uygun olduğu için çokta profesyonel düşünmediğim için yeterli dedim ve aldım 2.el 80 tl ye 20 tl bi masraf çıkardı 100 tl ye gelmiş oldu....aklım şöyle bir soru var salcano city fun 60 veya 70 almalımıyım ? yani seviyorum bisiklet sürmesini ama açıkçası biraz tereddütte kaldım yardımcı olur musunuz ??

Scudo
bence al ve farki gor kendine uygun kadro boyunu sec he ayrica bi de kask tak

hocam onlar da sıkıntı yok ta işte dediğim gibi çok profesyonel değilim yani 560 590 tl arası falan hani vermişken de pişman olmak istemiyorum

@cyling35
Pisman olmazsin hatta daha fazlasinida verebilirsin :)
forumda bisiklet kullanmaya dair incelikleri ogren vites kullanimi vb gibi

valla hocam öyle diyosan alırım bi kaç abilerim kardeşleriminde fikirlerini alırsam iyi olur :) çünkü evdeki ps3 ü satıp alıcam :D

Kış geliyor acele etme derim , alsanda sürmen zor olacak . gerci fiyatlar ucuzmus bu aralar soylentisi var o konuda arastirma yapabilirsin.

@furkan.zaman
valla hocam baktım salcanonun kendi sitesinden 550 590 arası benim istediklerim...kış benim için sorun değil ama dediğim gibi çok profesyonel değilim ama seviyorum binmeyi.almalı mıyım acaba dedim hani

Eğer yenisini de almam belderia yı da kullanmayacaktım zaten bu ne bas bas gitmiyor bu iş beni yoruyor arkadaş diyorsanız hiç bu topa girmeyin ama kapıda bir bisiklet dursun az da olsa binerim hiç yoktan bir hareket olur diyorsanız alın.

@bozok

hocam sağol önerin için ben seviyorum bisikleti ve tek başıma yapıyorum bu işi arkadaşım vb yok ve acayip keyif alıyorum bisikletteyken hani aldıktan sonra pişman olmıyım diye diyorum dediğim gibi evdeki ps 3 ü satıpta alıcam çünkü :D

@cyling35 ps3 u satacaksan bu soruyu kendine sorman gerek ancak bisiklet işinden memnun olduğuna gore pişmanlık seviyeni ps3 ile arandaki bağ belirleyecektir

@bozok
sağol hocam düşüncelerin için galiba bu gidişle alıcam :)

• Beğen
Tepkiler: bozok
Geri