Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

ucuz iç lastik

observer

Forum Bağımlısı
Tepki
560
Bisiklet
Salcano
50 tl bütçem var 2 tane 22tlX2 den rubena flash 1.50 dış lastik alacağım siparişi vercem.ama iç lastik lazım aslında 1 tane lazım öndeki iyi durumda ama 2 tanede olur.10 tl bütçe 1.50 dış lastiğe uyumlu patlağa dayanıklı ağırlık olarak çok önemli değil ama çok ağırda olmasında lastik lazım.ankara içi alabileceğim yer söylerseniz ya da internet sitesi söylerseniz çok iyi olur.şimdiden teşekkürler.ayrıca kabak dış lastikle bisiklet sürmenin incelikleri var mıdır?lastiğin patlamaması için yapılcaklar falan?

Scudo
Sayın Emircan rubena 26'' rubena marka asfalt lastiği almıştım.Deforme ve aşınma çabuk oluyor.Kron xc 250 üzerindeki lastikte rubenaydı.Yanaklar çok kısa sürede deforme oldu.Rubena tavsiye etmiyorum.100-200 gr ağırlıkları takıntı yapmayın.Kendi kilonuza bakın:D.Lastiğin patlamaması için iç sıvı jeller var.Keşke daha önceden kullansaydım diye düşünüyorum.Fakat sıvı jel ağırlıkta biraz etki ediyor. Patlamaya dirençli aluminyum şeritli çok kaliteli lastiklerde var.Normal lastikten çok az ağır oluyorlar.Pahalı ama malzeme hakkını veriyor.Ankara'da decathlona mağazasında hesaplı lastik olduğunu okudum.Lastik patlamasına çözümler.1.ncisi patlamaya dirençli kaliteli lastik,sıvı jel veya patlama önleyici şerit.Şeritin düzgün şekilde takılması gerekiyor.Yoksa lastik deforme oluyor.Patlak giderici ve hava basan sprey.Bu sprey kutuları basınçlı olduğu için pek iyi bakmıyorum.Sıcakta patlama riski çok yüksek.Risklidir.Superx sprey 10 tl hesaplı olduğu için almıştım.Normalde 25 euro fiyatı var.Ben sıvı jel kullnıyorum,çok memnunum.Eser marka pek bilinmeyen marka ön-arka çift jeli 10 tl sanayiden almıştım.Hakkını fazlasıyla veriyor.Diğer jeller nedense çok pahalı 25 euro gibi fiyat.Aslında malzeme olarak bence hiç fark yok.Önemli olan işlevini yerine getirmesi.Şikayetim yok.Bana kalırsa sıvı jel kesin tavsiye ederim.Dış lastikte bisiklet sürmenin inceliği yok.Her an herşey olabilir.Lastiğin patlamaması için çözüm var.

• Beğen
Tepkiler: observer
çok teşekkürler peki şu lastikler nasıl?
(link)
bir tek ıslak zemin performansında şikayetler duydum.
ayrıca 5 tl ve civarında 1.50 uyumlu iç lastik nereden bulabilirim?

Decatlonda şuanda 3 adet iş lastik çeşidi var.
1. 2'li paketler halinde satılıyor 26x1,50>2,00 ve boyutunu bilmediğin ama 1,50'den ince lastik var bunufiyatı 7,50 tl civarı ben bunun 26x1,50 olanını kullanıyorum sıkıntım yok.

2.btwin markalı çeşit çeşit herboyun bulunduğu kutulu bir modeli var bir pakette bir adet var paketi 7,50 tl civarı.bundanda kullanıyorum memnunum

3. Tanesi 22tl civarı olan pahalı ve ince lastikler var.

Az önce ikinci seçenekten aldım ucuz olanlarında istediğim boy yoktu ama gelebilir dediler belki Ankara'da vardır.

• Beğen
(link)
7.90 tl tane fiyatıdır galiba bu arada herkese teşekkürler

Gelişi 1-1,5 lira olan şeyi 8 liraya satıyorlar.Normal bisikletçiden alacağınız iç lastik bile uzun yıllar hizmet görür.3,5 liraya aldığı iç lastiği 5 yıldır kullanan turcular gördüm kaldı ki şuan piyasa'da çoğu iç lastik CST,Rubena ve Byte gibi markalar.
Dış lastik olarak Cst'denuzak durun,lastik patladığı anda çıkartması bir dert takması ayrı bir dert,ama epey uzun ömürlü.Rubena Lastiklerinde hamuru çok yumuşak ama konforlu.

• Beğen
peki ne önerirsiniz bütçe 50 tl ihtiyaç 2 dış 1 iç lastik.en geç yarın siparişi vermek istiyorum.

(link)
(link)
(link)
hangisi dersiniz?

Merhaba arkadaşlar,
yeni konu açıp forum kirliliğine neden olmak istemedim. Yeni aldığım sedona 311 bisiklet için yedek iç lastik,tamir seti ve patlak önleyici sper veya jel ihtiyacım var. daha önce bisiklet kullandım fakat bukadar ayrıntılı dış lastik ve iç lastik ölçüsü ile ilgili detaylı bilgiye sahip değilim. bisikletime uygun iç lastik ölçüsü nedir? en uygun fiyatla nereden temin edebilirim. mümkünse link olarak paylaşabilirseniz, hem araştırmamda yardımınız olur, hemde ben öğrenmiş olurum. şimdiden teşekkürlerimi iletirim.

ilk olarak dis lastiginizin olculerini bilmek gerek.lastigin yan tatafinda yanaklarda yazmasi lazim

Tşk.ler emircan dediğin yere bir bakayım. umarım aradığım bilgi işime yarar.

yan tarafta şöyle bi şeyler olcak oralarda yazar.
Fotoğraf bulunamadı.

Decathlonda 2 adet iç lastik 7.90 arkadaşın dediği gibi bu gün bir çift almak için gittim. Hem yol için hem mtb için mevcut.

Geri