Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Ucuz standı kim yapar da biz alırız...

Fotograf atmayı beceremedim.

@Trekkie Üç çeneli kıskaç dediğim şu (link)
Elektrikli ısıtıcı ayağı da şu (link)

Google amacaya arattırdığınızda internetten satılan yerleri bulabilirsiniz. Ben üç çeneli kıskacı Denizli'de laboratuvar malzemesi satan yerden aldım. Elektrikli ısıtıcı ayağını da gümrük fazlası malzemesi satan mağazalar var. Oradan aldım. Üç çeneli kıskacın ucunu elektrikli ısıtıcı ayağının üstü borusundaki delikten geçirip sabitleyince aynı
@Trekkie
bunun gibi oluyor. Gerisi sizin hayal gücünüze kalmış.

Scudo
@Murat Cömez
25 euro ya yapabilirim ben :D:D:D

9449437069362.jpg
@Trekkie

(link)

Crabclamp3metro_zpscfd67c6a.jpg

bu ürünler ile istenilen stand yapılır ama bisikleti tartması önemli...

@Emre Yönlüer
Ozaman yapinda millet pahali stand almaktan kurtulsun.

@Ömer İlker
Benim örnek verecegim siteler yurtdisi olacagi icin isinize yararmi bilmem ama yinede vereyim.

Buraya bakin...
(link)

• Beğen
Tepkiler: Emre Yönlüer
benim bahsettiğim stand tam anlamıyla profesyonel işi amatör işi değil stand üzerinde iş yapabilmelisin sadece bisikleti havada tutsun değil sağlam ve rijit olmalıdır fiyata gelince önce ne isteniyor onu belirleyip üzerinde çalışmak gerekiyor.

@Erdal YILMAZ Bunun için ön tekerin sökülmesi lazım. Her ne kadar kolay da olsa insan ekstra uğraşmak istemiyor. Maşalı bi sistem en güzeli, alıcaksın bisikleti şak diye takıp girişeceksin.

@Trekkie

Bahsettiğiniz sistemlerde, bisiklet sele borusu veya üst borudan sabitleniyor. Açıkçası o modelleri, karbon kadrolar için riskli buluyorum.

ERDAL YILMAZ sıkıntı yok değerlerine göre daha basit

(link)
belki bu olabilir.

Elimde güzel bir stand var açıkçası çok memnunum.

(link)

@ozlemrah09

Ben de sizin çalışmanızı örnek alarak, bugün iş yerimdeki arkadaşlardan destek alıp, bir şeyler yapmaya çalıştım, Ufo ayağına 25 TL'sı ödedim. Ön maşa aparatını da 30 TL'sına aldım. Geri kalan malzemeye ücret ödemedim. Ufo ayağı henüz elime ulaşmadı, tamamlanınca fotoğraf ekleyeceğim.

Teşekkürler :)

IMG_0898.JPGIMG_0899.JPG

Bende hem yıkama,temizlik bakım için kullanıyorum çokta memnunum bende eski döner sandalye ayağı,amortisörü,5*10 odun,birde fazladan QR mandalı,parçalar elimde olduğu için maliyet sıfır,fotolar biraz kötü,etrafta dağınık düşünen arkadaşlar okutsa kesinlikle tavsiye ederim, çok stabil,esneme Yok stantdan düşme derdi Yok

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

0beebedd68db34d3bcb4f66333dbdfa3.jpg

Decathlon Erasta mağazasında görünce aklıma geldi başlık. İlgilenen olursa diye paylaşıyorum.

@soner kalaycıoğlu
Fiyatın bu kadar inme sebebi büyük ihtimalle çok az kalmış olması. internetten kaldırmış olabilirler.

Geri