Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

ufo ayağı ve pense ile tamir standı

@murat yldz Binâmızın deposunda 10 civârında kombi-doğalgaz bağlantı borusu var, onlara göz diktim, bisiklet tâmir ayaklığı yapmak istiyorum. Sizin konunuzu da görünce araştırayım dedim, sizin fikrinize benzerleri de var:
(link)

Ayrıca, gitar duvar askısı var, bu da işinizi görür gibi ama 15-20 lira civârında. Gereksiz olur sanki.

Scudo
@7haiku
gitar askısı iyimiş gerçekten :harika: ama şimdilik hallettim gibi stand işini bir kaç ufak düzenleme yapıcam tamamdır.Doğal gaz boruları ile aşağıdakini yapabilirsnz basitçe ucunada gitar askısı takılırsa tamamdır bence
(link)

@murat yldz ufo ayaklarindaki ve govdesindeki borularin icerisine ince kum doldurursaniz denge merkezi ve mukavemet konusunda fayda saglayacagi kanaatindeyim. Ayrica ayarli pense yerine aku aktarma kablolarinda bulunan masalari kullanmaniz ve masa agizlarini eski ic lastiklerden keseceginiz parcalar ile sarmaniz kadroya zarar vermenizi minumuma indirecektir.

@İzmirlioğlu
güzel fikirler çıkıyor sürekli galiba muazzam bir stand olucak :D ama akü maşasından bahsettiğinz verdiğim linktekiler ise bisikleti taşıyacağını zannetmiyorum
(link)

pensenin ağzını genişletmek içinde takoz kullanıp üzerine strafor iç lastik yada kumaş kullanmayı düşünüyrm

20160621_182649.jpg Vantilatör ayagından yaptigim standim piyasada satilanlardan iyi gozuluyor ve kullanisli :D

• Beğen
Tepkiler: kulebey
@ocnby gayet güzel duruyor o ibrenin işlevi nedir orda onu anlamadım ?

@murat yldz o ibre el tartisi bisiklet ekipmanlarini bisikleti tartmak icin ayagin ustundeki ayar vidasina asiyorum hem goruntu hem el altinda

• Beğen
Tepkiler: kulebey
Geri