Scudo Sports

Ultegrax'ın Askerliğini Yapacağı yer:İSTANBUL :)

Scudo
Evren Kışlası ? Kenan Evren Kışlası yani Fatih?

Küçükyalı'da, yatış yeridir. :rolleyes: :p

Kaçında geleceksin? Müsait olur isek karşılarız otogar-hava alanı vs. de. Moral olur sana. ;)

benim oturduğum mahalle. çarşı izninde her taraf asker kardeşlerle doluyo. sanırım başka yere gitmelerine izizn verilmiyor. herhangi bi durum olursa bana ulaşabilirsin hocam.

• Beğen
Tepkiler: Fatih Ertörün
:D 2000 yılında acemiliği orda yaptım 80/2 DK içeride komando eğitim birliğide var yan yanasınız, sabahları komandoların büfesine açmalar poğaçalar çatallar gelirdi, bize yasak olmasına rağmen çok fırlama bir arkadaşım büfeciyi kafalamıştı, her sabah keyif yapıyorduk.İlk fırsatta ziyaretine gelirim, arazi olmanın en güzel yolu ziyaretçinin gelmesi BUNU ÇOOOK İYİ ANLIYCAN :D:D:D

@Haşim Okyay

Merhabalar Haşim, şuan otobüs mü uçakmı henüz neyle gideğim belli değil abi bir de İstanbulu ben de hiç beklemiyordum, süpriz oldu bu.Orada birçok akrabam var belki, daha erken gidip onlarda da kalabilriim. :)

Çok teşekkürler arkadaşlar. :)

@Bülent ÖZER
Hayırlı olsun Fatih'cim Banada çok yakınsın Sahile yakın sayılabilecek çarşı izinlerinde güzel yerler gezebileceğin bir yer.
Bülent Olmazsa bir gün haberleşip gideriz ziyaretine, belkide bisikletlerle gideriz diyeceğim ama delirtirmiyiz kardeşi acaba:)

• Beğen
Birde Fatih sen kısa dönem olduğun için acemi usta yani hepsini birlikte orda yapıcaksın , senden sonra gelenlerin hepsi sana komutanım çekecek seni gördüklerinde ayağa kalkıp selam vericek haberin olsun, çünkü senin gittiğin yer acemi birliği orda kalan erlere bile komutanım demek zorunda normal 15 aylık gelenler ,yazıcı falan olursan ki okumuş adamsın mutlaka bir görev vericekler artık kebabı ister acılı ye ister acısız :D şaka değil söylediklerim ciddiyim.

Bülent Olmazsa bir gün haberleşip gideriz ziyaretine, belkide bisikletlerle gideriz diyeceğim ama delirtirmiyiz kardeşi acaba

Olur ALP ne demek :D

• Beğen
Beklerim sizi kapıda :D

İKM. MLY. OKL. VE EĞT. MRK. K.LIĞI evren kışlası, tam olarak İstanbulun neresidir acaba küçüyyalı tamam ama bazı yerlerde Tuzla yazıyor da.Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

@ultegrax

Bostancıya daha yakın E-5 kenarı girişi Rezan HAS lisesi karşısı,üst geçitin yanından merdivenleri yokuşu takip edicen direk nizamiyeye gider ama kışla az biraz daha içerde nizamiyeden bayağı bir yürüyeceksin aşağı doğru, seni getirecek şöföre dersen o seni direk getirir, bilinen biryer kıyıda köşede değil yani, koca kışla yahu... kebap kebap :D:D:D

• Beğen
@ultegrax
Küçükyalı, Tuzla ile aynı yer değil Tuzla gebze tarafına gidiş yönündedir şehir merkezinden daha uzaktır, küçükyalı ise Anadolu yakasının çok merkezi sayılabilecek bir noktasındadır Maltepe ile Bostancı arasındadır, Kışladan dümdüz aşağı indinmi Bostancı'ya inersin ve sahilde bir sürü bisikletli görebilirsin siteden konuştuğun birçok kişi ile yüzyüze tanışabileceğin bir noktada olacaksın, bir tren veya dolmuşla Kadıköy'e gidebilir yada tek vesait ile Taksim'e ulaşabilirsin İstanbul içinde düşebileceğin en güzel semte düştün bence umarım Kışla içerisindeki yaşantında iyi olur görüşmek üzere,

• Beğen
Sevgili Fatih,
çok sevindik, umarım diğer arkadaşlar ( hatta elbette tanıdığımız tanımadığımız tüm Mehmetçiklerimiz ) da güzel yerlerde yaparlar askerliklerini. Ülkemizin rahat ve huzura çok ihtiyacı olduğu şu günlerde artık askerlikle ilgili güzel şeyler duymak istiyoruz.

Kimlerin hayır duasını aldın bilmiyorum artık.:)
Hayırlı tezkereler dilerim tekrar.

• Beğen
Aklıma şimdi geldi Fatih eğer yanlış hatırlamıyorsam orada Ulusoy otobüslerin durağı vardı Ulusoy'a bir sor eğer onların yeri ise oradaki kışlaya çok yakın bir yerde inmiş olursun biraz yukarı doğru yürürsün

• Beğen
Fatih İzmirden otobüsle gelirsen eğer daha kolay olur senin için... Çünkü otobüsten Yenisahra da yada geldiğin firmanın oraya yakın kendi terminali var ise orda inersin... Ordan da her türlü çok kısa sürede ulaşırsın...

Askerliğini yapacağın yer bana çok çok yakın hatta yanında lojmanlar var haftada 1 alışverişe geliyoruz oraya aile kantinine :)

Sık sık görüşürüz ya inş çok sevindim acayip yakınsın yani :) Hatta benim izin günüme denk gelirsen ben karşılayabilirim seni Haremden falan...

• Beğen
Bülent Özer abimiz, sağolsun telefonda ayrıntılı olarak anlattı şuan için sorun yoktur.:)
Teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: Bülent ÖZER
Şimdiden hayırlı tezkereler.
Ben yerini bilmiyorum ama Sizi ziyarete gelen arkadaşlar forumdan bilgi verirlerse bende gelirim.

• Beğen
Geri