Scudo Sports

Ultegrax'ın Askerliğini Yapacağı yer:İSTANBUL :)

Scudo
"İKM. MLY. OKL. VE EĞT. MRK. K.LIĞI EVRENKIŞLASI" Açılımı nedir acaba?:eek:

@Haşim Okyay
Kendi kafamda tasarladığım anlam, burdaki anlamdan çok uzakmış:)

@ultegrax
Yük olmasaydı bisiklet bu iş için biçilmiş kaftandı :)

Hadi hayırlısı bakalım Fatih, güzel yere çıkmış tayinin :)

Hayırlı tezkereler... Güzel yere denk düşmüşsünüz, hayırlısıyla bitirirsiniz umarım.

FAtih hoş geldin ..Umarım onu da en güzel şekilde tamamlarsın..Sağlıkla bitirmen dileğiyle..Ki.b slm lar..

@ultegrax

Hayırlı olsun kardeşim,hayırlı teskereler :)
dün telefonla görüştük çok mutlu oldum gerçekten,yorucu askerlikte unutmadığın için teşekkürler:)

• Beğen
Tepkiler: Fatih Ertörün
Acemi birliğinde neler yaşadığımı kısaca şuraya yazmak istiyorum. :)

-Biz (Kısa dönemler olarak) çok kalabalıktık (466 kişi)
-Ben 294.cü olarak ortalarda göze çarpmayan adı okunmayan, laf yemeyen uyarı almayan ne deniyorsa zamanında ve tam yapan bir acemi erdim. :)
-Her şey sıra ile yapıldı. :) (Yemek-tıraş-gazete okumak-telefon vs)
-Spor yapmanın çok faydasını gördüm, hiç bir eğitim bisiklet sporundan beni daha fazla zorlamayı başaramadı. :) ( zaten çok kalabalık olduğumuz için de komutanlar bizlerle başa çıkamadı :))
-Şanslıydık, bölük komuatanımız ve manga komutanımız düşünceli babacan ve bizleri düşünen kişilerdi.
-466 kişinin hespi İstanbul içi dağıtıldı. (kimi arkadaşlar Kulelii kimi arkadaşlar GATA kimi arkadaşlarımız ve ben de İstanbul Asker alım (ASAL) Merkez komutanlığında askerlik görevini tamamlayacak)
-En çok yaptığımız da Çök-kalklar oldu :D gece gündüz, çök ve kalk yaptık. :D

17 Mayıs 2010 tarihini tüm 331. dönemler gibi ben de iple çekmekteyim.

SİZLERİ, BİSİKLETİ ve Bisiklet SPORUNU ŞİMDİDEN ÇOK ÖZLEDİM.

@kustomizer

Hafif kambur yürüyüdük kimse de birşey demedi :D:D o şekilde 10 km bile yürüyebilirdik yani :D

• Beğen
Tepkiler: İlyas ŞANLI
@Hakim Arslan

Ben de sizleri özledim.

Bu arada arkadaşlar, İstanbul Asker alma merkez şubesinden Silivri Asker alma şubesi (İstanbul) dağıtımım çıktı.Askerliğimi Silivride tamamlayacağım. Mayıs 17de görev bitiyor. :)

Geri