Scudo Sports

UludaĞ Kartopu Turu 5 Şubat 2011

@Ahmet Salih Özenir

Önce yakalandığım grip, ardından havaların soğuk oluşu 1 ay ara vermeme neden oldu. İklim olarak maalesef sizler kadar şanslı değiliz. Bundan sonra daha sık binebilirim herhalde.
Yaz başındaki planım şimdilik geçerli. İstanbulda gördüğümde Kamille size selam gönderiyorum, umarım iletiyordur. Mersinde görüşmek ümidi ile.

Scudo
@Orhan Kılıç

Geçmiş olsun... Maalesef gelmedi selam ama, Aleykümselam... Yazbaşında görüşmek ümidimle. Programınızdan haberim olursa memnun olurum.

• Beğen
Tepkiler: Orhan Kılıç
Orhan abi harika bir tur gerçekleştirmişsiniz.
bu tur cumartesi değilde pazar günü olmasaydı benimde niyetim vardı size katılmaya ama nasip değilmiş.
kar kalınlığı daha fazla olur diye tahmin etmiştim ama bu hafta hava iyi gittiğinden kar az görünüyor.
inerken düşen arkadaşa çok geçmiş olsun, iniş her zaman daha fazla dikkat gerektiriyor..
tura katılan herkesi tebrik ediyorum ayaklarınıza sağlık.
bu arada ponaromik resim çeken foto makinanız hayırlı olsun markasını merak ettim?

Abilerim gerçekten çok güzel bi gezi yapmışsınız süper olmuş.Ben kaza geçiren arkadaşıma geçmiş olsun diyorum daha dikkatli olun lütfen busun üzeri şakaya gelmez.Allah kormuş hepinizi kazasız belasız pedallar diliyorum herkese.Bursa çok güzel bir şehir aşağıda denize giriyorsun yukarıda karlar içinde yuvarlanıyorsun:D. Ben sizlere birşey sormak istiyorum.Acaba feribot fiyatını yazabilirmisiniz bisiklet için ayrı bir ücret alınıyormu belirtin ve fiyatınıda belirtirseniz çok memnun olucam.HERKESE İYİ PEDALLAR DİLERİM.

@Kadir AYINTAP

Sevgili Kadir, Feribot seferleri pazar günü gitmemize izin vermedi. Seninle bir kac kere karsilastik ama birlikte pedallayamadik. Umarim bunuda gerceklestiririz. Makinam Sony DSC HX1 iyi dileklerin için tesekkur ederim.

@KinqFriends

Bursaya feribot yolcu ucreti giseden alirsan 22 TL, internetten alirsan 20 TL. Bisiklet tasima ucreti 5 TL. Bu fiyat tek yondur.

@Orhan Kılıç

Farklı guruplarda bir kez garipçe köyüne gidip gelmiştik sizi orda görmüştüm :)
fotograf makinanıza internetten nasıl bir cihaz diye baktık gayet güzel hayırlı uğurlu olsun iyi günlerde kullanın. fotograf makinanıza ilgimin sebebi :)
bende yurt dışındaki bir arkadaşıma yeni bir fotograf makinası siparişi vermiştim, sporculara özellikle bisikletcilere özel daha elime yeni bugün ulaştı nasipse bir gezide deneriz artık.
kendinize iyi bakın, dediğiniz gibi bir turda beraber pedal cevirmek dileği ile

@Kadir AYINTAP

Yeni fotoğraf makinanız hayırlı olsun Kadir Abi. Markası, modeli ve fiyatı ne ? Özellikleri ne ? Hangi siteden sipariş ettiniz ? Öğrenebilirsem sevinirim. Ben de ileride yapmayı düşündüğüm turlar için benim de dijital fotoğraf makinesi edinmeyi düşünüyorum. Çünkü cep telefonumun çekimleri gündüz iyi, gece kötü.

• Beğen
Tepkiler: Kadir AYINTAP
@Cem Şentin

Merhaba Cem teşekkür ederim.
fotograf makinam "olympus stylus tough 8010" 14 mega piksel, HD video, 10mt su altı, 2mt yüksekten düşüp bişey olmama garantisi, eksi -10 derecede resim çekme ve buğudan etkilenmeme gibi özellikleri var Amerikada bir abim vardı buraya geliyordu ondan rica ettim fiyatı 410 dolar. Türkiyede satış fiyatı 1000 lira civarında. bugün biraz resim çektim görüntü kalitesini pek beğenmedim sanırım doğru modu iyi bulmak lazım biraz karmaşık içeriği bilgisayar gibi. bir bisiklet turunda performansını deniyeceğiz artık :)

@Kadir AYINTAP

Hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Kompakt makinede Sony nin çekimlerini benim gibi fotoğrafları gören pek çok arkadaş beğeniyor. Onun için düşürdüğüm makinemden sonra yine Sony tercih ettim. Sony ninde 3 metre su altında çekim yapan bir makinesi ile aldığım arasında kararsız kalmıştım. sonunda bu makinenin 10x optik zoom özelliği beni cezbetti.
Bu kararı alırken başımdan geçen bir olay etkili oldu. Gökçeadada önüme çıkan bir sincapın fotoğrafını çekmek istemiştim ama mesafe fazla olduğundan yaklaştım. Makineyi açmak için düğmeye bastım makine açılırken çalan müzik sesi sicapın kaçmasına neden oldu.
Artık uzaktaki görüntüyü rahatlıkla çekebiliyorum. Tavsiyem önce makineyi tanı sonra çekim denemeleri ile en iyi görüntü aldığın modları belirle.

• Beğen
Tepkiler: Kadir AYINTAP
Harika bir tur olmuş.
Baştan sona macera.
Daha açılış fotoğrafları işin ne kadar güzel geçeceğini müjdeler gibi.
Elinize, emeğinize sağlık.
Paylaşım için teşekkürler.

• Beğen
Güzel manzaralar eşliğinde bir gezi olmuş.Yazıları zevkle okudum,resimleri zevkle takip ettim çok güzel kareler.Düşen arkadaşa geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum,Bu güzel kareler için gönülden tebrik ediyorum ellerinize ayaklarınıza sağlık,Gezilerinizin devamını bekliyoruz.

• Beğen
Geri