Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Uludağ Performans Tırmanışı 17/09/2022

Öndeki grupla gittiğim için ondekilerin 50 tane fotoğrafının olması normal arkadakileri beklersem finiş kaçacak. Bende arkada olsam ondekilerin fotosu olmayacak ve yarış bittikten sonra herkesin fotosu olsun diye finişte güneşin altında dakikalarca bekledim hiç degilse arkada fotoları çekilmeyen varsa finişte olsun diye. En son makinenin hafızası doldu bende kenara geçip dinlendim.
Hocam , bu konudaki yorumlarınızın samimiyetine güveniyorum ben.. Lütfen kişisel almayın, öndeki grup diyorsunuz , buna da tamamım zaten.. Öndeki kaçış grubu ya da hakem araçları vs konu o değil.. bir sporcuya ait 50 tane resim görürken başka sporcu kendisini pelaton resimleri içinde bile bulmakta zorlanıyor.. Buradaki ölçü ne oluyor diyorum.. Bir yandan size de hak veriyorum, +800 katılım olmuş ve 800 tane adamın peşinde koşacak haliniz de yok...

Yukarıda da yazdım , gerçekten uzman olduğum ya da anladığım bir mevzu değil ama yarışlardan sonra konuşuluyor bu konular... Resimler, sıralama, rota planlaması vs.. güç bela imkan yaratıp şehir dışına veya belki işinden çocuğundan zaman ayırıp etkinliğe katılan bir kişi, anı hatıra olsun diye o günü anlamlı kılacak ve belki hayatında bisiklete daha fazla değer vermesine, odasına kapısına ofisine asacak,buna vesile olacak şey, sizin makinenizden çıkan o an... Ben kimseye işin yapmıyor demiyorum, sadece merak ediyorum, haftada 20 saatin üstünde antrenman yapan, profesyonel takımı olan biri elbette önde gidecek... Geri kalanların hikayesi yok mu?
O kadar KOM alıyorsun her gün ön gruba tutunursun abi 😂 🤭
Haklısın kardeşim günde 11 saat iş yerinde çalışıp, eve git gellerle haftalık 6-7 saat antrenman yaparak ve 93 kilo halimle hiç fena değilim, ne dersin 😁

Scudo
Hocam , bu konudaki yorumlarınızın samimiyetine güveniyorum ben.. Lütfen kişisel almayın, öndeki grup diyorsunuz , buna da tamamım zaten.. Öndeki kaçış grubu ya da hakem araçları vs konu o değil.. bir sporcuya ait 50 tane resim görürken başka sporcu kendisini pelaton resimleri içinde bile bulmakta zorlanıyor.. Buradaki ölçü ne oluyor diyorum.. Bir yandan size de hak veriyorum, +800 katılım olmuş ve 800 tane adamın peşinde koşacak haliniz de yok...

Yukarıda da yazdım , gerçekten uzman olduğum ya da anladığım bir mevzu değil ama yarışlardan sonra konuşuluyor bu konular... Resimler, sıralama, rota planlaması vs.. güç bela imkan yaratıp şehir dışına veya belki işinden çocuğundan zaman ayırıp etkinliğe katılan bir kişi, anı hatıra olsun diye o günü anlamlı kılacak ve belki hayatında bisiklete daha fazla değer vermesine, odasına kapısına ofisine asacak,buna vesile olacak şey, sizin makinenizden çıkan o an... Ben kimseye işin yapmıyor demiyorum, sadece merak ediyorum, haftada 20 saatin üstünde antrenman yapan, profesyonel takımı olan biri elbette önde gidecek... Geri kalanların hikayesi yok mu?

Haklısın kardeşim günde 11 saat iş yerinde çalışıp, eve git gellerle haftalık 6-7 saat antrenman yaparak ve 93 kilo halimle iç fena değilim, ne dersin 😁
Maalesef hepimiz elimizden geldiğince çekmeye çalışıyoruz ama o kadar kişinin içinde ille birileri arada kaynayabiliyor. Onun için yarış öncesi fotoğrafçıların bir araya gelip planlama yapması lazım.

• Muhteşem
Tepkiler: SerdarCYCoo2Bursa
Maalesef hepimiz elimizden geldiğince çekmeye çalışıyoruz ama o kadar kişinin içinde ille birileri arada kaynayabiliyor. Onun için yarış öncesi fotoğrafçıların bir araya gelip planlama yapması lazım.

Teşekkürler, senden özür dilerim eğer rencide olduysan ama son sözün aslında ççzümü çok kolay bir mesele olduğunu ispatlıyor.. mesela yarışta iken, fotoğrafçıları gördüm , neden telsiz kullanmıyorlar diye düşündüm , bu da bir destek olabilir aslında hem faaliyet programının canlı anları için hem de kim nerede diye görmek adına.. Tabi Bursa neticede bana göre kaybetmedi , kazandı.. Bu işte elbet siz fotoğrafçıların da hizmeti emeği çok .. lakin , nabzımız hala düşmemiş anlaşılan 😁

Haklısın kardeşim günde 11 saat iş yerinde çalışıp, eve git gellerle haftalık 6-7 saat antrenman yaparak ve 93 kilo halimle hiç fena değilim, ne dersin 😁
Kötü anlamda söylemedim ki ben Stravadan takip ediyorum o yüzden söyledim.
Eğer öyle düşünüp ona göre konuşacaksak ben ne yapayım abi. Mühendislik okuyorum, yazılım ve elektrik üstünde çalışıyorum, 3 aydır düzenli biniyorum ve ben de 82 kiloyum :D

• Beğen
Tepkiler: SerdarCYCoo2Bursa
Kötü anlamda söylemedim ki ben Stravadan takip ediyorum o yüzden söyledim.
Eğer öyle düşünüp ona göre konuşacaksak ben ne yapayım abi. Mühendislik okuyorum, yazılım ve elektrik üstünde çalışıyorum, 3 aydır düzenli biniyorum ve ben de 82 kiloyum :D
Estğ ben de alttan alarak dedim zaten , gördüm seni son 5-10 km de ama senin ölün bana yeter, millilerle takılıyorsun.. senin lig benimkinden daha iyi 😁

Belli bir yerde durup gelen herkesi en azından bir kere çekmek bu kdr zor olmasa gerek. Mesela bu nötral start sonrası ilk yokuş sonunda olabilirdi (artık ışığın en iyi olduğu yer neresiyse). Böylece çok beklemek zorunda da (dert buysa) kalmazdılar.

Şimdi kendini arayan herkes anlamıştır ki bir kişinin aynı virajda 5 fotoğrafı var, arkasından gelen kişinin sadece 1. Buna doğru diyemeyiz.

Aynı durum akra gf uzun parkurda da yaşandı. Zaten 100 150 kişi anca vardı, ilk cp sonrasında 15 20dk'da herkesi en az bir kere çekecekti ama yapılmadı(bu konuyu org firmasına yazdım, için rahat)

Diğer taraftan ben fotoğraf hizmeti beklemiyordum zaten ama madem bu da verildi insan olsun istiyor. bence madalyadan daha değerli.

Sağolsun veloksk aracından biri çekti de bir fotoğrafımız var ;)

Geri