SerdarCYCoo2Bursa
Jiroskopik Kararlılık
- Tepki
- 3.359
- İsim
- Serdar
- Başlangıç
- 2009—10
- Bisiklet
- Pinarello
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Hocam , bu konudaki yorumlarınızın samimiyetine güveniyorum ben.. Lütfen kişisel almayın, öndeki grup diyorsunuz , buna da tamamım zaten.. Öndeki kaçış grubu ya da hakem araçları vs konu o değil.. bir sporcuya ait 50 tane resim görürken başka sporcu kendisini pelaton resimleri içinde bile bulmakta zorlanıyor.. Buradaki ölçü ne oluyor diyorum.. Bir yandan size de hak veriyorum, +800 katılım olmuş ve 800 tane adamın peşinde koşacak haliniz de yok...Öndeki grupla gittiğim için ondekilerin 50 tane fotoğrafının olması normal arkadakileri beklersem finiş kaçacak. Bende arkada olsam ondekilerin fotosu olmayacak ve yarış bittikten sonra herkesin fotosu olsun diye finişte güneşin altında dakikalarca bekledim hiç degilse arkada fotoları çekilmeyen varsa finişte olsun diye. En son makinenin hafızası doldu bende kenara geçip dinlendim.
Yukarıda da yazdım , gerçekten uzman olduğum ya da anladığım bir mevzu değil ama yarışlardan sonra konuşuluyor bu konular... Resimler, sıralama, rota planlaması vs.. güç bela imkan yaratıp şehir dışına veya belki işinden çocuğundan zaman ayırıp etkinliğe katılan bir kişi, anı hatıra olsun diye o günü anlamlı kılacak ve belki hayatında bisiklete daha fazla değer vermesine, odasına kapısına ofisine asacak,buna vesile olacak şey, sizin makinenizden çıkan o an... Ben kimseye işin yapmıyor demiyorum, sadece merak ediyorum, haftada 20 saatin üstünde antrenman yapan, profesyonel takımı olan biri elbette önde gidecek... Geri kalanların hikayesi yok mu?
Haklısın kardeşim günde 11 saat iş yerinde çalışıp, eve git gellerle haftalık 6-7 saat antrenman yaparak ve 93 kilo halimle hiç fena değilim, ne dersin 😁O kadar KOM alıyorsun her gün ön gruba tutunursun abi 😂 🤭