Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Uludağımız

Fırsat buldukça istanbul'dan ido yada otobüsle gelip çıkıyorum yol bisikletiyle sağlık ve kondisyon imkan verdikçede çıkmaya devam edeceğim ama otobüs 500 tl yi geçmiş ido da 350 tl saatleride sıkıntı ekonomik olarak çıkamayacam bu gidişle🤬🤬WhatsApp Image 2024-07-14 at 19.38.31.jpeg

Scudo
Bugün Uludağ'a çıktım. Arabayla... Siz buraya bisikletle nasıl çıkıyorsunuz yahu? Şapka çıkarıyorum...

Bugün hava hep yağdı yağacak gibiydi; herhalde o yüzden çok az bisikletli gördüm.

Bu arada Uludağınız yazın da çok güzelmiş. Ayı çeşmesinin suyu da yazılanlar kadar varmış.

IMG_20240831_084745.jpg

Doğancı-Mürseller-Kirazlı üzerinden bu sabah erken saatte çıktım. Yolda elma, erik, böğürtlen ve ahuduları dalından koparıp tatmak benzersizdir, öneririm...

Bursa'yı hiç bilmiyorum. Daha fazla vaktim olsa keşfedecek yer çok gerçekten ama daha sonra umarım @cazci

Benim çıktığım güzergahta aklımda kalan yer isimleri: Tahtakale, Çekirge, Milli Park gişeleri, Oteller, Çobankaya ve en son Bakacak.

Biraz yürüyüş yaptık. Zirvede güneş kavuruyor, gölge üşütüyor. Her bakımdan zorlu iş bisiklet için...

321084 dosyayı görüntüle

Doğancı-Mürseller-Kirazlı üzerinden bu sabah erken saatte çıktım. Yolda elma, erik, böğürtlen ve ahuduları dalından koparıp tatmak benzersizdir, öneririm...
Cem abi selam, kendi tempomuz deyince biz bugün basıp gittik otellere kadar. Sen dönmüşsün Kirazlı’dan. Dönüşte bazı yerlerde havanın kapanmasıyla donduk gerçekten. Son sıcak günler yukarıda yavaş yavaş.

• Beğen
Tepkiler: cazci
Tüm Türkiye ye plastik şişelerde su sağlayan bitmez su kaynağı uludağ

IMG_20240929_090106.jpg
Dejavu gibi görünse de bir ay sonra olgun erik, böğürtlen, ceviz, elma dalından, dağın havası- suyu en doğalından...

Geri