Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Uluslararası Polonezkoy Mtb Cup Yarışı hakkında

@barış topcu

yok böyle bir şeyy yaa

maşallah herkesin ne kadar soruları ne kadar derdi var yaa:eek:

• Beğen
Tepkiler: ali çakas
Scudo
@temu90

aynen temu bu ne biçim durum böle şimdi yarışa kayıtlar için gelemeyenler lisans bırakıyorlardı. şimdi bu durumda o kalkıcak gibi, iş zorluğa kaldı ..bencede belli, türkiye çok farklılıklar yaşıyor diğer ülkelerden zaten farkımız bu, dedi ya türkiye bir şeye daha imza atıcak neden diğer ülkeler düşünemedimi böyle bir şeyi, demek düşünceler farklı bence bizim düşüncemiz negatif.. hadi bi bakalım inş. düzgün bir sistem geliştirirlerde bizde gerçekten de deriz türkiye bir şeye daha imza attı.:in: hep imza atıyor ama düzgün olumlu yanlarını göremiyoruz:rolleyes:

• Beğen
Ben daha uci başvurusu yapmadım,ne yani yarışa giremicekmiyim... Öyleyse yok böyle bi saçmalık,bana link gönderip şuraya bak,demeyin abi,oralarda bişey yazmıyor,girebilirmiyiz giremezmiyiz...

@İbrahim ŞİT

(link)

tıkla burayı formu doldurmaya başla dostum,belkı tutturursun senin kadar bizde isyann ediyoruz lafın kısası kutucukların sağ üstte kırmızı yıldız işaret var oraları zorunlu doldurman gerek şimdiden kolay gelsin:rolleyes: bilgilere dikkat et eksiksiz ve hatasız olsun vesikalık resim olması şart!!

8 Mayıs Cumartesi günü saat 11:00'de Haremdeki İETT duraklarından ücretsiz servis kaldırılacaktır. herkese duyurulur!!:in:

.

bisikletlerimizi yarış alananına bırakıcak otobüs yada araç gelicekmi ?

@cesar çakas

Çocuklar bu uygulamaya birde iyi yönden bakın.

Böyle bir sisteme geçmelerinin nedeni sporcuların ve görevlilerin işini kolaylaştırmak.

Yarışa gittiğinizde bir parmak basmak ile yarışa kayıdınız yapılacak.:in:

Daha ne istiyosunuz.Evet cmt sorun olacak gibi, ama bir kere yapılacak sistem için sizde biraz yardımcı olun.

Ben yetkili kişiye soracağım, "cmt gelemeyenler için nasıl kayıt yapılacak" diye.

Merak etmeyin, kayıtlar çok sorun olamayacak.:in:

Devamlı yapılan işlere negatif bakıyorsunuz.Biraz daha geniş açı bakın.

Sizler ileride başarılı bir sporcu olacaksınız.

Benim başladığım yıllarla şimdi ki yıllar arasında çok gelişme oldu.

Tabii ki sorunlar olabilir.Önemli olan bakış açısı .UNUTMAYIN.:in:

Birde şu açıdan bakın, kayıtlar için artık kuyruklara girip lisansları vermeye gerek kalmayacak.. C.tesi gelemeyenler yarış sabahı geldiklerinde parmak basıp girerler yarışa ;) Bu kadar sorun edecek bir şey yok ki..

@Bora TİRKİ

Büyüksün kaptan :)
Bu arada keyfim işlerden dolayı felaket derecede kötü :( Bu yarış kafamı dağıtmak için güzel fırsat olcak. Orada görüşmek üzere.

arkadaşlar istanbul anadolu yakasından seyirci olarak gelmeyi planlıyorum ulaşım ve yarış saatleri hakkında bilgisi olanlar paylaşırlarsa sevinirim.. teşekkürler

evveet meteorolojide gözüken tahmine göre pazar günü sağanak yağış bekleniyor umarım gelmez :)

Uci lisans onaylanması ıcın arkadas federasyonu aramış o gune kadar kesın onaylanıcagını onaylanmassa yarış alanında kayıt yapılabılıcegını soylemişler .

• Beğen
Tepkiler: Blasto
pazar günü içinde araç kalkıcağıda hiç bilindik değil. umarım araç kalkıcaktır yoksa herkes için zor geçicek bir gün :/ bence araç kalkmalı ama bununla ilgili halen bilgi alamadık :( c.ertesi günü kayıt için kalkıcak otobüs ama pazar günü ne olucak önemli olanda bu :eek:

• Beğen
@saltuk

@Bora tirki

Yukarıda yazıda söylediğim gibi sorun olmayacak.

Yetkili kişiden sorduğum sorunun olumlu cevabı geldi.

Saltuk ve Cmt çalışan diğer arkadaşlara iyi haberim var.

Cmt polonezköye yarış kayıdı için giden arkadaşınıza GSGM Lisansınızı veriyorsunuz.

O sizin yerinize lisansınızı gösterip kayıdınızı yapıyor.

Siz yarış sabahı gidip PARMAK OKUTMA işleminizi yapıyorsunuz.Herşey tamam, oluyor.

Yarışa giriyorsunuz.:in:

Pazar görüşmek üzere.:cool:

• Beğen
Tepkiler: Alper Temircan
son aldığım habere göre federasyondan .. kırmızı gösterilen yer daha çıkmamış lisans bugün yapılıcakmış ve bugün son imiş herkesın haberı olsun ve bana dedı 1 kaç kişinin resimlerınde ve biglilerinde eksiklik ve sorun var onları düzeltseler iyi olur aksi takdirde lisansı çıkmayacaktır herkesın bilgisine !!!!:in:

bendede sorun vardı resımde .. düzelttim:rolleyes:

teşekkür ederiz bu iği haber.herkese başarılar
Pazar görüşmek üzere.:cool:

Pazar günü saat 11:00'da harem iett duraklarından kalkıcak olan servis bisikletlerıde alıcak mı ona göre şehir dısından gelen kişiler için problem olucaktır bu konuyada bir acıklık getirilmesını isterım..

Geri