Abilerim kardeşlerim bir sorum olacaktı bayramdan sonra bisiklet alacağım büyük bir ihtimal gecen seneden beri bu bisikleti düşünüyorum Ümit Accrue modeli bana kullanıcı yorumlarınızı söylermisiniz lütfen bide bisikleti kırmızı mı daha hoş mavimi jantlar açısındanda bilgilendirme yaparsanız cok iyi cok teşekkür ederim şimdiden birde bu jantlara km saati takılıyormu suanki fiyatıda 1000 tl kullanıcı yorumlarınızı merak ediyorum gerçekten vakit ayırın
Abilerim kardeşlerim bir sorum olacaktı bayramdan sonra bisiklet alacağım büyük bir ihtimal gecen seneden beri bu bisikleti düşünüyorum Ümit Accrue modeli bana kullanıcı yorumlarınızı söylermisiniz lütfen bide bisikleti kırmızı mı daha hoş mavimi jantlar açısındanda bilgilendirme yaparsanız cok iyi olur cok teşekkür ederim şimdiden birde bu jantlara km saati takılıyormu suanki fiyatıda 1000 tl kullanıcı yorumlarınızı merak ediyorum gerçekten vakit ayırın
@gorkem2662
Bu soruyu yaklasik 50 dakika önce yine sormustunuz, tekrarlamaya gerek yok bence gören zaten cevap verir.
Gelelim sorunuza, Bisikleti hic tanimadigimdan hatta simdiye kadar canli olarak bile hic görmedigimden dolayi hakkinda yorum yapamam ama Km Saati ise her bisiklete takilir, km saati janta takilmiyor gidona yada gidon bogazina tiliyor.
DIPNOT: Ben olsam sahsen 1000TL mi cöpe atmazdim gider ikinci elden taninmis iyi bir bisikjlet alirdim. Kesin bundan iyi olur benim görüsüm.
@aydın tuzersoy
Tekrar sizede söyleyeyim, km saati janta takilmaz.
Janta sadece miknatisi takilir oda her janta takilir telli yada o bisikletdeki gibi olmasi önemli degil, sadece dogru miknatisi almak gerekiyor.
Oncelikle kusura bakmayın forumda yeniyim sonra teşekkür ederim içimi rahatlattınız km saati hakkında tekrar vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ederim
1000 tl ye değer o bisiklet 2. Elle uğraşmak istemiyorum bu yüzden
@gorkem2662
Eger degerse alin ozaman sorun yok, ben anlamadigim icin öyle bi baktimda tuaf bulunca ikinci ele bakin demistim. 1000TL ediyorsa simdiden hayirli olsun, renk olarak mavi varsa mavisini alin derim.
Km saati ile niye uğraşıyorsunuz ki? Androide gprs destekli navigasyon programı indirdim, öne dokunmatik destekli çanta taktım, ek donanıma gerek kalmadı
Zıtlaşmak değil amacım, bir yedek batarya işinizi görebilir, ayrıca rota, yükseklik, ortalama hız vs vs gibi değerleride kaydeden programlar var, öte yandan sadece gprs çok fazla batarya tüketmiyor.