Scudo Sports

"Ümit Bisiklet"i nasıl bilirsiniz?

Tepki
0
Ankara'da yaşıyorum ve metro masrafımı azaltmak için bir bisiklet almaya ve şehir içinde bisikletle gezinmeye karar verdim.

İnternette ve Yiba Çarşısı'nda yaptığım ufak araştırmamda "Ümit Bisiklet" isimli bir Türk markasının övüldüğünü gördüm ve işin ehillerine, buraya sorayım istedim:

Şehir içinde yolculuk etmek için Ümit Bisiklet markası modelleri iyi midir yoksa aynı segmentte (250-500 fiyat aralığında) başka bir marka/model tavsiye eder misiniz?

Scudo
Sakın.....

• Beğen
Tepkiler: Berk_D
Tavsiyemiz tabii ki: Yılların vazgeçilmezi Sedona BORLA..:in:

Sedona Borla'yı da araştırayım :). Bianchi'nin, dediğim fiyat aralığında bazı modellerini gördüm GittiGidiyor'da. Modellerden birinin adı "Shark", diğeri "Surf FS" idi. Bunlar nasıl?

Bianchi,Ümit gibi markalardan uzak durmanızı Sedona,Kron gibi markalara yönelmenizi tavsiye ederim..

Ümit, Beldeyama tarzı Bisiklet demeye bin şahit :p (bizim için en azından :D) olanlardan almayın. 500 tl altı ise tavsiye edeceğim 500 den biraz fazla bir fiyata fakat kaliteli bir kadroya sahip olan Sedona Borla'dır.

Kron'u da kattım listeye.

Peki, başka bir soru: Sedona Borla; sonradan geliştirilmeye müsait bir bisiklet mi? Yani yatırım yapacağım zaman yeni parçalar eklememde sorun çıkarır mı?

Çıkmaz, Borla tam bir başlangıç bisikletidir.

Tamamdır, harika :) Peki, Kron'un Tourer Man bisikletiyle beraber bir karşılaştırma yapsak, hangisi döver? :)

Borla'nın fiyatı internette epey değişken; normalde Ankara'da (Çankırı Caddesi'nde falan) kaça bulurum dersiniz?

Geotech Life veya Alize'yi kesinlikle tavsiye ederim. Ayrıca Sedona'ya da bakmakta fayda var. Eğer servis benim için önemli değil, bir sorun yaşadığımda ben yaparım diyorsanız Salcano'yu da listeye katabiliriz. Salcano'lar iyidir ama oyuncakçılarda falan satılıyor. :p Bianchi ve Ümit'den de katiyen uzak durunuz.

3 amortisör hahahaha süperdi alan arkadasda. sağlam baldır olucak garanti

@safa zahid eren

bu arada kusura Bakma arkadaşım ama seçimin gerçekten çok kötü biraz araştırma yapsaydiniz keşke satabilirseniz eğer satın tank kullanmak gibi birşey sedona borlaya geçersiniz

Geri