Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Üniversite kazandım bisikletimi nasıl götürebilirim

Ben guzelce sokup paketledim iki gün önce MNG kargo ya verdim. Kars-izmir bisiklet kutusunda 47 tl tuttu... bu arada emniyetli olsun diye bisikleti guzelce strecleyip kutunun içinde hareketi engellesin dediğim yerlere izolasyon köpüğü sıktım. Bu sabah ulaştı henüz kontrol edemedim ama bir zarar göreceğini dusunmuyorum....

Scudo
1-Otobüs biletini alırken eşyalar ile birlikte bisikletini de alacağını söyle.
2-Otogara gelmeden bisikletinin kadrosunu köpükle sar ki zarar görmesin birde ön tekeri söktüğünde eğer HD fren kullanıyorsan balatanın arasına kağıt falan sıkıştır.
3-Mümkün mertebe en son koyuver bisikletini birkeresinde bisikletin üzerine bagaj yüklemişler ve jantın eğrelmiş olduğunu gördüm..
4-Kilitle bisikletini.

@kaan1903.kaanaslan
Direk bisiklete atlayıp gidin geze geze...:harika::harika:

• Beğen
Tepkiler: brky1905
bu kardeşimiz İzmir'e gidiyormuş.Bisikletini de götürmek isteyince ortaya bu görüntüler çıkmış(saniyesini bilmiyorum)

• Beğen
Tepkiler: Bahadır Ulusoy
@tuna ünüvar
tescil-1.jpg
2 yildir bizim okulun denetimsizliginden dolayi bihaberim sanirim.Bende ustteki belgeden var sizce kabul ederler mi efenim?:D

evin orda bi ustaya söktür bisikleti, her gittiğinde bi kaç parçasını götür, en son okulun orada toplattır :)

@kaan1903.kaanaslan
Ben mugla'dan kamil koc ile gorusmuatum samsuna donuste 3 taneye kadar alabiliyoryz denmisti fakat tabi herzaman ki gibi sofor ve muavin bundan bi haber, soforun insafina kaliyorsunuuz orda iyi atin derse skinti yok ama yok nasil sigacak nasil goturelim gibi seyler soylenirse abi ben sordum var dediler 3 taneye kadar; ben bunu parcalicam tekerleklerini felab cikarticam vs. Diyip. Otobusun kargo kismina yoneliyoruz:D ben sadece on tekerlegi sokerek getiemiatim birisinde, demire yasladim sele kismini aksam kisminada sirt cantami, cadirimida doger tarafina koyup yuklemiatim (bi baska otobuate iae 2 tekeri birden ccikarim yukledim ) benim prosedur buydu :D ha normal olarak kargo 100. 200civari yada 50 75 liraya yine otobuse verebilirainiz:D

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yeni yasaya göre otobüs firmaları üçü geçmemek saRtiyla bisikleti ücretsiz taşımak zorundalar.b ilet alırken belirtirken iyi olur

AtlasJet ekstra 20 lira alarak bisiklet taşıyor. Tavsiye ederim en hızlı yol bu olur.

Geri