Scudo Sports

Üniversite ödevim için yardımınıza ihtiyacım var

r@m@z@n

Üye
Tepki
15
İsim
Ramazan AYDIN
Bisiklet
Diğer
üniversite ödevim için akıllı telefon bağımlılığının iş performansı üzerindeki etkisini inceleyip makale yazmam gerekiyor sizden tek isteğim vaktinizi ayırıp linkteki anketi doldurmanız

lütfen araştırmanın doğru sonuç vermesi için sadece bir işte çalışanlar doldursun öğrenciler ve bir işte aktif olarak çalışmayanlar doldurmasın

(link)

değerli katkılarınızdan dolayı teşekkür ederim

Scudo
Paşam sana yardımcı olmak isterdim ama akıllı telefon kullanmıyorum, derslerinde Allah zihin açıklığı versin.:harika:

• Beğen
Tepkiler: r@m@z@n
Doldurdum kardeşim, kolay gelsin.

• Beğen
Doldurdum.Kolay gelsin derslerinizde başarılar.

• Beğen
Dolduruyorum başarılar

• Beğen
Doldurdum. Kaliteli sorularla, düşünülerek hazırlanmış bir anketti. Başarılar.

• Beğen
Doldurup gönderdim, başarılar diliyorum.

• Beğen
işlem tamam:harika:

• Beğen
Doldurdum ve arkadaş grubumla da paylaşıyorum :)

• Beğen
Yanıtladım. Akademik başarınıza katkımız olduysa ne mutlu bize.
Sonuçları da daha sonra paylaşmanızı bekliyoruz...

• Beğen
işlem tamam kolay gelsin

• Beğen
Sorular tutarlıydı. Kolay gelsin.

• Beğen
Doldurdum başkan. Bazı sorular birbiri benzeri. Biraz köpürtmüşsün gibi. Aramızda kalsın. ?

başarılar. ben de doldurdum

• Beğen
Bazen yaşamın içinden böylesi dolaylı iletiler gelir..
Şimdi düşünüyorumda; bu anket belki çoğu kişinin " akıllı telefon" kullanımını sorgulamasına neden olacaktır..
Teknoloji, bilişim, iletişim,eğlence, bildirim, paylaşım,beğenilme, v.b. hayatımıza çöreklenmiş şeylerin esiri olup olmadığımızı da bir daha irdelememiz gerekiyor..
Sadece iş, aile yada sosyal yaşamı değil de 24 saatimizi ve giderek yaşamımızı kaplayan bu " oyuncak" denizlerimizde türeyen balon balığı gibi....

Son düzenleme:
Ben de doldurdum sonuçlarını bizimle paylaşırsan seviniriz, bu tür anketlerde ilk kısımdaki soruların yanıtlarını teyit etmek için ikinci kısımda bazen de üçüncü kısımda benzer veya yakın sorular sorulur diye biliyorum.

Doldurdum, kolay gelsin.

• Beğen
Paşam sana yardımcı olmak isterdim ama akıllı telefon kullanmıyorum, derslerinde Allah zihin açıklığı versin.:harika:
Doldurdum kardeşim, kolay gelsin.

Doldurdum.Kolay gelsin derslerinizde başarılar.
Dolduruyorum başarılar
Doldurdum. Kaliteli sorularla, düşünülerek hazırlanmış bir anketti. Başarılar.
Doldurup gönderdim, başarılar diliyorum.
Doldurmakla kalmadım, whatsapp durumumda linki paylaştım
Doldurdum ve arkadaş grubumla da paylaşıyorum :)
Yanıtladım. Akademik başarınıza katkımız olduysa ne mutlu bize.
Sonuçları da daha sonra paylaşmanızı bekliyoruz...
işlem tamam kolay gelsin
Sorular tutarlıydı. Kolay gelsin.
Doldurdum başkan. Bazı sorular birbiri benzeri. Biraz köpürtmüşsün gibi. Aramızda kalsın. ?
başarılar. ben de doldurdum
Bazen yaşamın içinden böylesi dolaylı iletiler gelir..
Şimdi düşünüyorumda; bu anket belki çoğu kişinin " akıllı telefon" kullanımını sorgulamasına neden olacaktır..
Teknoloji, bilişim, iletişim,eğlence, bildirim, paylaşım,beğenilme, v.b. hayatımıza çöreklenmiş şeylerin esiri olup olmadığımızı da bir daha irdelememiz gerekiyor..
Sadece iş, aile yada sosyal yaşamı değil de 24 saatimizi ve giderek yaşamımızı kaplayan bu " oyuncak" denizlerimizde türeyen balon balığı gibi....
55 soru olmasına rağmen doldurdum :snzdglsn: Çok fazla birbirine yakın soru vardı ilk sayfada.
Ben de doldurdum sonuçlarını bizimle paylaşırsan seviniriz, bu tür anketlerde ilk kısımdaki soruların yanıtlarını teyit etmek için ikinci kısımda bazen de üçüncü kısımda benzer veya yakın sorular sorulur diye biliyorum.
Doldurdum, kolay gelsin.

hepinize çok teşekkür ederim ayrıca whatsappda paylaşanlara ayrıca teşekkür ederim çok mutlu ettiniz beni anketle ilgili makalede hazırlayacağım makalem ile birlikte sizinle paylaşacağım 45 gün sonra falan bitecek

Geri