Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Usb card reader yardım

evrenselo1

Üye
Tepki
0
Arkadaşlar benim usb ile bir sorunum var sorunum şu;
usb'ye card readerımı taktığım da g/ç hatası gibi çeşitli hatalar veriyor
ama flash disk,mp3 player taktığımda hiçbir sorun yok card readeri başka bilgisayarlardada sorun yok bunun nedeni ne olabilir lütfen yardım edin.biraz araştırdım ama onlarıda anlayamadım.

Scudo
Belki amatörce bir yardım önerisi olacak ama Card Reader USB 2.0 olup, bilgisayarınız USB 1.1 e sahip olabilirmi acaba ?

Eğer anakartınız 2.0 ı desteklemiyor ise yükleyerek çözemezsiniz. Arkadaşlarımdan duyduğum kadarıyla, 1.1 i 2.0 a çevirmek için bir kart ( ses kartı vs gibi ) almanız gerekiyor.

anakartın desteklediğini nerden anlıycam benim anakart asus xseries p5gpl-x

(link)
Eğer ürünü doğru buldu isem 2.0 desteklediğini gösteriyor.

ewet diğer özelliklerinede baktım bu bana 2.0 tam olarak download sayfasını bulur musun?

Dosya indirmenize gerek olduğunu zannetmiyorum, 2.0 ı destekleyen ana kartların kurulum CD lerinin içinde gerekli yazılım vardır.
Aklıma gelen birşey daha var. Kendi bilgisayar kasamdan örnek vermem gerekirse, kasanın hem ön yüzünde hemde arkasında USB girişleri bulunmakta. Kasa içerisi toplanırken yapılan bağlantılardan olsa gerek ön yüzdeki girişler 2.0 a bağlı değil, sadece arka girişler destekliyor.
Eğer sende ön yüzü deniyorsan kasa arkasındaki girişleri, arka tarafda deniyorsan bütün USB girişleri bir dene derim.

saol çok teşekkür ederim çok yardımcı oldun ben anakartın cdsini taktım orda usb 2.0 yazıyo tıklıyorum bana microsoftun update sayfasını gösteriyor sanırım sorun 2.0 değil çünkü update ediyo ve hiç birşey bulamıyo sanırım usb başkalarından deniyim tabi boşuna 7 tane koymamışlar

bilgisayarınızda service pack 2 yüklümü?
eğer probleminiz hala hallolmadıysa service pack 2'yi yüklemenizi öneririm, zaten driver cd'niz sizi update icin microsoft'a yönlendiriyor..

benim ordada bir sorunum var biyerde okumuştum service pack 2 olduğu yazıyo ama sanırım öyle değil yani tam yüklü değil sorun devam ediyo bide usb 2.0 nerden indirebilirim

service pack 2'yi yüklediğiniz taktirde problemleriniz sona erecektir..
türkce service pack 2'yi
(link)
not: işletim sisteminiz lisans'sız ise kurulum esnasında problem yaşayabilirsiniz..

service pack 2 için ben microsoft a güzel bir mail yazdım

internet hızımın düşük olması nedeni ile internetten gerekli olan service pack dosyasını çekemediğimi belirttim...

sonuna adres telefon ve mailimi ekledim
1 hafta sonra almanyadan
tüm windows yazılımları için yapılmış bir service pack cd si geldi :D
(yaklaşık 1 sene önce...)

bilginize...

teşekkür ederim ben arkadaki usb girişlerine taktığımda sorun olmuyo hepinize teşekkürler

Merhabalar, bir adet Samsung A9+ tabletim var, bilgisayarımı yanıma almak istemediğimde bu tableti Samsung Dex özelliğini kullanarak klavye ve mouse ile PC gibi kullanabiliyorum ve tezimi bu şekilde yazıyorum. Klavye ile ilgili herhangi bir sıkıntı olmuyor ancak mouse bluetooth ile bağlandığında kararlı çalışmıyor, bu yüzden usb-c portunu adaptör ile mouse alıcısını takmak için kullanıyorum. Uzun süreli kullanımda bir yandan da şarj ihtiyacı doğduğundan acaba herhangi bir güç desteği olan usb çoklayıcı alsam tabletin tek portu hem şarj olurken hem de mouse kullanmama izin verir mi diye merak ediyorum, internette biraz aradım ama tatmin edici cevap bulamadım, bir de buraya sorayım dedim. Şimdiden teşekkür ederim.

Tam Samsung teknik servisine sormalık bir soru gibi duruyor. Normalde bilgisayar ve tabletler usb portundan takılı cihazı hem yönetip hem şarj edebiliyor. Ancak hem yönetip hem ondan gücü kendine alacağını şahsen beklemiyorum. Belki bir yazılım ile ayarlanabilir ama :)

İpadde magic klavye kullanınca üzerinde ekstra 1 usbc olduğu için 2 usb c oluyor, samsungun o şekilde bir klavyesi yok mu?

Tam Samsung teknik servisine sormalık bir soru gibi duruyor. Normalde bilgisayar ve tabletler usb portundan takılı cihazı hem yönetip hem şarj edebiliyor. Ancak hem yönetip hem ondan gücü kendine alacağını şahsen beklemiyorum. Belki bir yazılım ile ayarlanabilir ama :)

anladım, biraz daha araştırayım hem de bu arada bi usb hub sipariş edeyim en iyisi, burada işe yaramazsa da başka türlü kullanırım. :) teşekkür ederim

İpadde magic klavye kullanınca üzerinde ekstra 1 usbc olduğu için 2 usb c oluyor, samsungun o şekilde bir klavyesi yok mu?

bilmiyorum onu da araştıracağım ancak zaten halihazırdaki klavyemi çok seviyorum, yine de ona da bakacağım teşekkür ederim. :)

• Beğen
Tepkiler: mcanerg
Evet usb leri ve şarjı aynı anda kullanabilirsin.
1708610150917.png

• Beğen
Tepkiler: phrygian
hem veri hem de enerji transferini yönetecek bir usb dağıtıcı var mıdır bilmiyorum ama olsa bile pek ucuz olmayacaktır ve pek bulunur olmayacaktır. Kaliteli bir bluetooth mouse daha makul bir çözüm olacaktır. Bu tür sorunlar genelde mouse kaynaklı oluyor.

Mesela bu (link)
ya da bu (link)

aslında kaliteli bir bt mouse fiyatı neredeyse. karar senin

• Beğen
Tepkiler: phrygian
Geri