Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Usb şarjlı ön ve arka aydınlatma tavsiyesi

OMER M.

Üye
Tepki
9
gece 1 saatten fazla dayanabilecek USB ile şarj olan ön ve arka aydınlatma ne alabilirim acaba çok fazla para vermek istemiyorum ama USB li ürünler tuzlu biraz.

Scudo
Moon Comet 100 Lumens USB modeline bak derim. Gündüz şartlarında dahi insanın gözünü alabiliyor. Şarj durumu da gayet kullanışlı.

• Beğen
Tepkiler: DogukanSahil
solarsyorm x3 ve 10000 miliamper pili 90 tlye aldım ikiside usb li, on ışık olan solarstorm moon firmasının aynı fiyatlarına gore 3-4 kat daha ışık veriyor

Tekrar konu açmamak için hortlatayım dedim aliexpress e yeni modeller gelmiş ilgilenen arkadaşlar için actif arka aydınlatma çıkmış.

(link)

@Expireme

aldığınız ürünlerin linklerini atabilir misiniz?

• Beğen
Tepkiler: DogukanSahil
Kron xc100'üm için usbli aydınlatma almayı düşünüyorum. Decathlonda cl500 ve st500 modelleri var. İkiside aynı gibi ama fiyatları farklı. Cl500 kullanan var mı forumda? Amacım yolu aydınlatmaktan ziyade farkedilebilir olmak. Ayrıcı 15 - 20 cm'lik kaldırım, merdiven gibi yerlerden inip çıkarken düşmemesi lazım. 70tl civarı ön arka aydınlatma tavsiye verebilecek var mı?
Aydınlatmasız binince 3 çocuğuyla scooter motora binmiş baba gibi hissediyorum kendimi.

Screenshot_20190407-233941.pngbundan alabilirsiniz fonksiyonlu memnunum bir uzun bir kısa bir flaşörlü ayrıca zillli şarjlı

@bsklt07
İşin aslı yakın bir yerden almak istiyorum. Bu yüzden cl500 e daha sıcağım. 60-70tlye hem ön hem arka ve usb şarjlı olması beni cezbetti. Cl500 için ayrı başlık açmak istemediğimden buraya yazdım.

Ben aşağıda paylaştığım ışığı AliExpressten aldım.

Fiyat olarak 92,5 TL. 3 haftada geldi. 1 haftadır da kullanıyorum.

Gayet iyi görünüyor. Almadan bunu da kontrol etmeni isterim.

194774

Aliexpress'ten (link) aldım. Gayet iyi ışık veriyor.

194787

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Geri