Scudo Sports

Üsküdar

Arkadaşlar bu guruba beni de dahil edin. Çengelköy' de oturuyorum ve bisikletimi yeni aldım. Organizasyon olduğunda bana da mail atar mısınız? muraty_@hotmail.com

Scudo
şirkette aşırı yüklenmeden sabah işe gidesim yoktu,halsizlik ve başağırısı vardır.
halsizliğim geçti biraz ama başağrım devam ediyor.

Öğleden sonra her türlü tura açığım,müsait olan yazsın takılalım,kısa uzun fark etmez.

@Murat YAZICI

Hoş geldin murat konuyu takip etmeni öneririm.

@Can_517

Aynen takipteyim ; ) Ben dün gece ilk antreman gezime çıktım. Yaklaşık 10 km ve 40 dk süren bir başlangıç oldu. Ciddi anlamda spor yapmaya ihtiyacım varmış onu fark ettim. Düzenli olarak bineceğim akşamları bisikletime. Kısa sürede nefesimin açılmasını umuyorum ;) Sizce akşam yemeğini bisiklete binmeden önce mi sonra mı yemem gerekir?

@Murat YAZICI

Saate bagli, yemegi aksam 20.00 den sonraya birakmamak lzm, vucut saati acisindan.ve surusten en az 2 saat once yemek lazim ki ,sindirim bitip( en azindan yavaslayip)spor esnasinda kan mide cevresinde dolasmasin, kaslara gitsin.

Çok bilimsel bir açıklama oldu gerçekten. Durumu iyice anlamış oldum. Teşekkür ederim Sinan Bey.

Benim araba 1 ben + 1 = 2 bisiklet alır. bana uyar istersen üsküdar marmaray yenikapı dan yalova da olur

Böyle bir başlık altında yazınca kendimi, internette sevgili arayan tiplere benzettim. :rolleyes: Ama istikbalde internetten bisiklet arkadaşı aramak ta varmış. Vira bismillah o zaman.
Şile'de oturan ya da Şile'de pedallayan arkadaşlarla irtibata geçmek beni ziyadesiyle sevindirecektir. Bisikletimi ulaşım amaçlı kullanıyorum ama kısa turlar için de uygun donanıma sahip. Bazen tek başıma hedefsiz bir şekilde turluyorum ama tadı olmuyor. Çevremde Riva, Polonezköy, Ağva ve Şile köyleri gibi birçok doğal güzergah var. Günü birlik 70-80 km. yapabileceğimiz arkadaşlar var ise irtibatta olalım derim.
Selamlar...

Selamlar musa bey bizim bu sitede anadolu antreman turlari altliginda topigimiz var her pazar viaport, alemdag cikisli turlar yapıyoruz silenin köylerine gocbeyli, bickidere, darlik , omerli, kervansaray gibi koyleri geziyoruz katilmak isterseniz ortak guzergahtan bizlere katılabilirsiniz topige girerseniz göreceksiniz zaten selamlar tekrardan

irfan bey ilginiz için teşekkürler. turizm sektöründe çalıştığımdan dolayı hafta sonları maalesef böyle tatlı kaçamaklar yapamıyorum.

• Beğen
Tepkiler: irfanyazicitunc
Arkadaşlar bende uzun bir aradan sonra bisikletimi aldım.Beykoz civarında turlamak isteyen olursa görüşebiliriz.Çengelköy taraflarıda uyar fakat çalışma saatlerimden dolayı haftada 1-2 defa akşam 6dan sonra sürebiliyorum

Bende şubatdan itibaren çengelköydeyim .Evim güzeltepede tanışmak binmek isterim.Yol bisikleti kullanıcısıyım .İddaalı değilim :D .

2006'dan beri çengelköy'de oturuyorum. buralarda düzenli süren biri iyi rampacı olur. sahilden yukarı çıkan, her biri birbirinden dehşetli, eğimi %35'leri bulan sayısız rampa :)
çok kısa turlarda 1000 metreye yakın irtifa yapmak mümkün.
ben haftaiçi akşam saatlerinde, 20-25 kilometrelik tamamen tırmanış odaklı turlar yapıyorum. tırmanış sevenlerle takılabiliriz.

Beyler yarin hava soguk ama acik, bi aksilik olmaz ise sahilden harem-kadikoy-bostanci yapip donmeyi dusunuyorum.beykoz yokunda cok trafik oluyor cekilmez.
Can, Samet ne alemdesiniz?
12-1 gibi cikarim evden en gec.
Donuste uskudarda paca icer cila cekeriz

• Beğen
Tepkiler: Can_517
Sinan teklifini imrenerek okuyorum. hata dükkanın önünden selamlaşarak sana imrenerek bakıyorum ama bu dönem servis dışı gibiyim. Forumun takibindeyim.

Merhaba, bugün eşimle bisikletlerimizi aldık, hafta içi elimize ulaşacak. A.hisarında oturuyoruz, düzenli zamanlarda sahil yolunda iseniz, bizde katılmak isteriz. Teşk.

• Beğen
Tepkiler: hucumkedi
@hkndng

Merhaba,

Öncelikle hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim. Havalar birazcık daha ısınırsa düzenli olarak sahilde olacağımıza inanıyorum. Ah şu havalar birazcık ısınsa:)

@hkndng
Hayırlı olsun, kazasız keyifli sürüşler dilerim

Teşekkürler Ünal ve Batu.. Bisikletler bugün ulaştı, test sürüşü yaptık. Biraz antremanlarla alışıp size katılmak isteriz.

• Beğen
Tepkiler: hucumkedi
Geri