Scudo Sports

Üst seri decathlon taytları nasıldır.

Scudo
@mehmet.ali evet oda bir risk. xxl olarak geçen gün aldığım kısa scott rc pro askılı taytım ve üstüne giymek içinde termal koşu taytım var. ancak bu bip tayttanda giyesim var...

@trainspotting35 valla fiyat efsane..

@serkant yakıt (link)

Link paylaştığım kırmızı pedli tayt mavinin bir altı 69.99 du 9.99 a aldım. Uzun kollu forma 69.99 du 29.99 a aldım. Mavi beyaz siyah forma 99.99 du 19.99 a aldım. Diğer forma 199.99 du 19.99 a aldım. Arkadaşlar adımı ölücü taktılar bu yüzden. :)

Dosyalar

• IMG_0210.JPG
    IMG_0210.JPG
    81,3 KB · Okunma: 46
  • IMG_7177.JPG
    IMG_7177.JPG
    97,9 KB · Okunma: 50
  • IMG_7178.JPG
    IMG_7178.JPG
    102,7 KB · Okunma: 47
  • Beğen
Tepkiler: serkant yakıt
@serkant yakıt C&A çocuk reyonu içi polarlı su ve rüzgar geçirmez softhshell mont 70 TL.

Dosyalar

• IMG_7173.JPG
    IMG_7173.JPG
    116,9 KB · Okunma: 45
  • Beğen
@trainspotting35 çocuk montumu? softhshell 70 tl ?
Bu arada indirimden pek birşey kalmamış. kışlıklar bitmiş. mamak decathlondan öğrendim.. :kyfmyrn: kaçan bir indirim daha.

@trainspotting35 aynen. aslında indirimi buldunmu almak lazım. valla ben hiç denk gelmiyorum. aslında arada decathlon mağazalarını arıyıp yoklamak lazım indirim vs. varmı diye.

Biri yağmurda kullanabileceğim yol disiplin için kışlık tayt önerebilir mi?

@trainspotting35

Hocam taytin bedenine bakip soylemen mumkun mu? Beden muallak oldugu icin internetten almaya cekiniyorum.

@serkant yakıt Decathlon magazalarinda inernetteolmayan urunler oluyor. Istanbul'daki magazalara gidip veya telefon edip sorabilirsin.

• Beğen
@celikkadro İşteyim. Akşam bakabilirim.

L beden.

@trainspotting35

Peki 1.68 boy ve 72 kilo demissin. L beden tam oluyor mu? Bende ayni olculerdeyim. Beden tablosuna gore M almam lazim ama denedigim M beden biraz dar geldi. L beden buyuk olur mu diye cekiniyorum.

@celikkadro M dar oluyorsa L almaktan başka şansınız var mı?

Geçen haftalarda burada Serkan Bey şöyle bir şey paylaşmıştı:

@Serkan Mıstınoğlu

Ürün internet stoklarında olmadığı için, ücreti karşılamak koşuluyla Mall of İstanbul mağazasından alıp kargolayacak birisi olup olmadığını sordum. @ysnakblt gönderebileceğini söyledi. Ürünü gönderdikten sonra tüm ısrarlarıma rağmen ücreti de kabul etmedi. Üstelik kargo elime ulaştığında kargo ücretini dahi kendi cebinden ödediğini öğrendim. Ben de herkesin huzurunda Yasin Bey'e bu takdire şayan güzel davranışından dolayı teşekkür etmek istedim. Kimsenin kolay kolay yapmayacağı bu hareketi ancak bir bisikletsever yapar sanırım. Böyle güzel insanların yaşadığını ve forumda olduğunu bilmek güzel.

@Serkan Mıstınoğlu (link) bu urun artik stokta yok diye gozukuyor bunun yerine baska bir sey onerirmisiniz? Yada yurt disindan falan siparis ogrenci butcesi ama :D:D

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
Decathlon a sordum 700 ürünleri gelmeyecekmiş...300 ve 500 modelleriyle devam dediler

@Tuguj mavi pedli taytları artık decathlonlarda göremeyeceğiz sanırım :( Türkiye'den POC marka tayt alınabilir. Fiyatı 150-200 arasıydı

• Beğen
Tepkiler: Tuguj
Dün Marmara Forum'daki Dekatlon'a baktım da, baya şık taytlar gelmişti. Pedlerini falan incelemedim, sadece görünüş itibariyle konuşuyorum. Hatta acelem vardı, fiyatlarına bile bakamadım. Ama ah o kırmızılı tayt, yaktı beni :D Tayt ihtiyacı olanlar tükenmeden gidip göz atsın bence.

Geri