Bende ki talih nasıl bir tatlıya girdiyse hep başıma gelenin altından kalkıyorum.😅 Ben buna bir söz buldum ama söyleyince tanıyan herkes sinir oluyor. Sözüm;@Cemal Ç. Geçmiş olsun. Fransızca öküz nasıl deniyor ? Okuuazz diye mi?
Bir resim at bari görelim iyimisin?
Hocam geçmiş olsun. Sürücü telafi etti mi zararınızı, merak ettim.Bende ki talih nasıl bir tatlıya girdiyse hep başıma gelenin altından kalkıyorum.😅 Ben buna bir söz buldum ama söyleyince tanıyan herkes sinir oluyor. Sözüm;
"Bana bir şey olmaz"🤣
Ancak olan hep eşyama oluyor.😕 Olan semere oldu, sadece yırtık sandım ama kırılmış.
Ne yazık ki hayır. "Bir şeyim yok. Dikkatli olun" dedim, giderken fark ettim semerin kırıldığını.Hocam geçmiş olsun. Sürücü telafi etti mi zararınızı, merak ettim.
Bisikletliye gösterilen tepkiler evrensel demek ki. İstanbul'da yaşadığım olayların aynısını yurtdışındaki arkadaşlarım da anlatıyor, sizde de farklı bir şey olmamış maalesefNe yazık ki hayır. "Bir şeyim yok. Dikkatli olun" dedim, giderken fark ettim semerin kırıldığını.
Zaten değiştirme niyetinde olduğum için çok takmıyorum. Zararımı telafi etse yine ucuzundan bir semer ile değiştirirler.
Ben iyiyim, bisiklet semer hariç iyi. Sorun yok benim açımdan. Aslında dürten kişi kadın ve yaşlı olunca üsterlemedim.
Birde beni suçluyor ya la.🤣 İnsan her yerde insan işte.😏
İyiyim ben, sağolun. Sağolun da bu teyze iyi vurmuş sanırım bana. Sadece kırılmamış, semerin demiri de yamulmuş.😅@Cemal Ç. geçmiş olsun umarım kötü birsey yoktur.
Cok gecmis olsun. Sana birsey olmamasi sevindirici.Bende ki talih nasıl bir tatlıya girdiyse hep başıma gelenin altından kalkıyorum.😅 Ben buna bir söz buldum ama söyleyince tanıyan herkes sinir oluyor. Sözüm;
"Bana bir şey olmaz"🤣
Ancak olan hep eşyama oluyor.😕 Olan semere oldu, sadece yırtık sandım ama kırılmış.
240319 dosyayı görüntüle
Tepkisi tam zamanındaydı, yalnız biraz geçti. Tepkiden öte akıl gitmiş demek ki yola bakmadan (belki beni görmedi) çıktı.Cemal Ç.
Geçmiş olsun mösyö Cemal,ucuz atlatmana sevindim,teyzenin refleksler bitmiş demekki