Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Üstüme arabayı sürdü

Scudo
@Cemal Ç. Geçmiş olsun. Fransızca öküz nasıl deniyor ? Okuuazz diye mi?
Bir resim at bari görelim iyimisin?
Bende ki talih nasıl bir tatlıya girdiyse hep başıma gelenin altından kalkıyorum.😅 Ben buna bir söz buldum ama söyleyince tanıyan herkes sinir oluyor. Sözüm;
"Bana bir şey olmaz"🤣
Ancak olan hep eşyama oluyor.😕 Olan semere oldu, sadece yırtık sandım ama kırılmış.
15999162446861883346516997942729.jpg

Bende ki talih nasıl bir tatlıya girdiyse hep başıma gelenin altından kalkıyorum.😅 Ben buna bir söz buldum ama söyleyince tanıyan herkes sinir oluyor. Sözüm;
"Bana bir şey olmaz"🤣
Ancak olan hep eşyama oluyor.😕 Olan semere oldu, sadece yırtık sandım ama kırılmış.
Hocam geçmiş olsun. Sürücü telafi etti mi zararınızı, merak ettim.

Hocam geçmiş olsun. Sürücü telafi etti mi zararınızı, merak ettim.
Ne yazık ki hayır. "Bir şeyim yok. Dikkatli olun" dedim, giderken fark ettim semerin kırıldığını.
Zaten değiştirme niyetinde olduğum için çok takmıyorum. Zararımı telafi etse yine ucuzundan bir semer ile değiştirirler.
Ben iyiyim, bisiklet semer hariç iyi. Sorun yok benim açımdan. Aslında dürten kişi kadın ve yaşlı olunca üsterlemedim.
Birde beni suçluyor ya la.🤣 İnsan her yerde insan işte.😏

Ne yazık ki hayır. "Bir şeyim yok. Dikkatli olun" dedim, giderken fark ettim semerin kırıldığını.
Zaten değiştirme niyetinde olduğum için çok takmıyorum. Zararımı telafi etse yine ucuzundan bir semer ile değiştirirler.
Ben iyiyim, bisiklet semer hariç iyi. Sorun yok benim açımdan. Aslında dürten kişi kadın ve yaşlı olunca üsterlemedim.
Birde beni suçluyor ya la.🤣 İnsan her yerde insan işte.😏
Bisikletliye gösterilen tepkiler evrensel demek ki. İstanbul'da yaşadığım olayların aynısını yurtdışındaki arkadaşlarım da anlatıyor, sizde de farklı bir şey olmamış maalesef :)
Geçen hafta bisiklet yolunda bebek arabası ve çocuklarıyla yürüyen aileye yol vermediğim için azarlandım ahaha. Her türlü bisikletli suçludur.
En azından sağlığınız iyi, bisiklet alışverişi yapmak için de bahane olmuş :)

@portakallimon tek fark avrupada biraz daha (bazı insanlar) saygılı davranıyor. Türkiye'de bisikletliye saygı biraz daha az.
Sonuçta İNSAN işte. Her yerden çıkıyor bozuklar.😁

"Bana bir şey olmaz"🤣
240319 dosyayı görüntüle
Cok gecmis olsun. Sana birsey olmamasi sevindirici.

Geçmiş olsun hocam, kaldırımda bile rahat yok neredeyse.

• Beğen
Tepkiler: Yeni_kullanıcı
Cemal Ç.
Geçmiş olsun mösyö Cemal,ucuz atlatmana sevindim,teyzenin refleksler bitmiş demekki;)

Cemal Ç.
Geçmiş olsun mösyö Cemal,ucuz atlatmana sevindim,teyzenin refleksler bitmiş demekki;)
Tepkisi tam zamanındaydı, yalnız biraz geçti. Tepkiden öte akıl gitmiş demek ki yola bakmadan (belki beni görmedi) çıktı.
Türkiye'de de kural bu aslında. Dönerde döneni beklersin.😒 Teyze beni fırlattı, üstüne birde beni suçluyor. Kavşak tıkanmasa ben ona neler çektirirdim de bekleyenlere kıyamadım.😅

@Cemal Ç.
Hocam çok geçmiş olsun. Macron' la zaten aramiz iyi değil. Senin krizi buyutmedigin iyi olmuş 😊

@Cemal Ç. Geçmiş olsun..

İsviçredemi biryerde duydum bisikletliye okadar saygı varmışki. Türkiyedeyse yasa olmadığı için inanın sizi ezip kaçsada suçlanmıyor.. Bunun için bir imza kampanyası başlatılması lazım.

@Cemal Ç. Kanka verilmiş sadakan varmış derler bizim burda sana bi şey olmamış ya. Geçmiş olsun buna da şükür deyip yola devam etme vakti. Benim kol kırıldı ameliyat oldum radüs başı tutmadı şimdi tekrar ameliyat olmak istemiyorum ama kol eski kol değil bu halimle ben buna da şükür diyorum beterin beteri var. Hak aramak ayrı bir şey tabiki iki tekere binene saygı duyulsun bu tür hadiseler olmasın ama adı üstünde bazen kaza oluyor işte ona yapacak bir şey yok herkes kurallara uymaya çalışsa da birisi dikkatsizlik yapabilir insan faktörü bu. Sağlıklı günler diliyorum...

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Geri