Scudo Sports

Uyari

Eren Tublek

Forum Demirbaşı
Tepki
362
Bisiklet
Trek
Degerli Bisiklet Dostlari

Havalarin guzellesmesi nedeniyle ozellikle ozellikle sahil yollarinda bircok insan ucurtma ucurmaya basladilar.Ucurtma ucuranlarin bir kismi maalesef bisiklet yollari uzerinde ucuruyorlar ve ucurtma iplari cogu zaman gorulemiyor.Bundan dolayi gecen hafta 10 metre onumde bir arkadasim ucurtma ipine dolanarak dustu.(Merak etmeyin onemli birsey olmadi :))

Daha onemli kazalarin olmamasi icin aman dikkat edelim diyorum...

Scudo
Çok haklısınız, birde artık sulama sistemleri çalışıyor, özellikle gece sürüşü yapan arkadaşların dikkat etmeleri gereken ayrı bir konu, zira suyun ilk ulaştığı yer bisiklet yolu;)

Su belki önceden farkedilebilir ama ucurtma ipi neredeyse hiç gözükmüyor.

bende 2 hafta önce son anda gördüm ipi. mangalcılarda ayrı dert :) ve bisiklet yolunda tek başına gezinen 3-4 yaşında çocuklar çok var.aileleri nerede bilmem,birden önümüze çıkıyorlar.kaza olsa biz suçlu oluruz.çocuklara sahip çıkmıyorlar.

Tum soylenenlere katılıyorum.Ancak oz elestride yapmak gerekli sanırım.Bisiklet yolunu kullanmayan ve bunda ısrar eden pedal sever arkadaslar oldukca cok veee anlasılmaz bir bicimde hız yapan arkadaslar var.Yol bisikletleri ile yarıs veya antreman formalarını giyip sanki Fransa bisiklet turu son sehir ici etabında finis yapıyorlar.Sahil yolu bunun yeri diil.Hafta sonu hic degil(kalabalıktan)dAHA DA KOMİK OLANI İSE DAG BİSİKLETLERİ İLE KALIN DİSLİ LASTİKLERLE onca cocuk ve insan arasında lastiklerin asfalttan cıkardıgı komik tırlama sesi ile siprinte kalkmaları.Sahil yolunun ozellikle hafta sonları sadece gezinti parkuru oldugu ve oldukca yavas kullanılan bir parkur olması gerektigini dusunuyorum.

@hakan48

Ben de dağ bisikleti kullanıyorum ve tekerlek dişleri gayet kalın. Aynı ses bende de cıkıyor ve bunu problem yapan biriyle ilk kez karsılasıyorum. Ne yani biz bisiklet yolunu kullanamaz mıyız.. Bence yanlış bir düşünce..

• Beğen
Tepkiler: Onur Kahraman
@ANIL SÜLÜN

yazımı iyi okuyun.Bisiklet yolunu kullanamazsınız demiyorum,diyememde.Ancak anormal bir bicimde hız yapan arkadaslara bir gondermedir.İsterseniz traktor lastigi takın beni ilgilendirmez.ama hız yapmayın bu beni ilgilendirir.Hız yapan sivri akıllı arkadasların lastiklerinede laf atarım bu da tepkimin bir ifadesi.Bu arada hız arttıkca kalın disliş lastiklerden gelen sesin arttıgı (beton zeminde)bir gercek.Makul hızlarda sahilde gezinti parkurunda olması gereken hızda giden kalın disli lastikli bisikletler cok da rahatsızlık vermiyor.SONUC Sahilde yavas gidin kardesim.

Benim de arka jant göbeğine misina dolandı, nasıl olduysa arka fren pabucuna da sarılmış ve frenleri etkiledi. Misinayı kestim attım sorun halloldu.

Geri