Scudo Sports

Üyemize destek (Kewserseri)

Az önce oyumu kullandım. KevSerSeri % 56,48 ile birinci , hem de açık ara önde.
Kaç kişi oy kullandı onu merak ettim.

Hayırlı olsun.

Yayın saati, günü ve radyo frekansını yazmayı unutmayınız . :)

• Beğen
Tepkiler: KevSerSeri
Scudo
Ben de şimdi oy verdim,

Kevser Önal - Ankara (54,34%) görünüyor.

Hadi hayırlısı...

• Beğen
Tepkiler: KevSerSeri
@çağatay_çankaya
Bu radyo dj.liği olacak. Bir günlüğüne. Normal bildiğiniz program yapacağım. Oyunuz için teşekkür ederim.
Ben de müzikle baya alakalıyımdır ancak başka aktivitelerden dolayı bu alanda pek de iyi bir çalışma yapamadım. E bu da benim ayıbım...:(

Bu haftaki Ritmix GDJ internet oylaması birincisi Kevser Onal
Bir sonraki oylama 29 Agustos Salı günü saat 10:00'da başlayacaktır.

oylama bitmiş ve istediğimiz gibi Kevser birinci bitirmiş..

Sevgili bisiklet severler... diye başlayım söze politikacılar gibi :)
Oylarınız için çok teşekkür ederim.
Yanılmıyorsam haftaya cuma yani 1 eylülde capitalradio'da saat 20-21 arasında canlı yayın yapacağım. Ankara için frekansı 99.5 Diğer iller için ise (link)
adresinden ayrıntılı bilgiyi alabilirsiniz. Ayrıca internet aracılığı ile de dinleyebilirsiniz...

Oylama sonucunu (link) adresinden görebilirsiniz.

1 Eylül'de program esnasında cep telefonlarınızdan yolladığınız sms oylarıyla ikinci bir oylama yapılacaktır. Eğer bu sms oylarında o ayın içerisinde diğer 3 ritmix guest dj.den daha fazla oy alırsam 1. olacağım. Ancak o zmn ödül veriyorlar... Hadi bakalım hayırlısı...

Yeniden ilginize teşekkür ediyorum. Sağlıcakla kalın...:)

• Beğen
Tepkiler: Derya AKYILDIZ
kevser abla artık birinci olduğuna gre bütün foruma baklava alırsın:D:D:D

oy vermsine verecemde dinlemem lazım nasıl yauın yada müzik çalıyor ona göre oy veririm

@Akrep_Kral

Capital'ın tarzı bellidir. Hit müzikleri çalar, ancak işte capital parçası diyebileceğin keskin parçaları da vardır. (link) adresinden canlı olarak netten dinleyebilirsin. Ha benim çalacağım parçaları merak ediyorsan orda Kevser'in listesi diye bir bölüm var(Ritmix guest dj bölümünde). Oraya tıklayarak parçaları görebilirsin...

@KevSerSeri

siz hangi günler ve saat kaçta yayın yapıyorsunuz ve dj adınız ne

The Reason - Hoobastank
Crazy - Aerosmith
Far Away - Nickelback
Landing In London - 3 Doors Down
What if God was One of Us - Joan Osborne

Parça seçimi de güzel, o gün işim olmazsa seve seve dinlerim:) Kontör alabilirsem dinlemekle de kalmam.:D

@Akrep_Kral

Bu sürekli olacak bir yayın değil. Ben yarışmaya katıldım. 1 Eylül cuma günü saat 20:00 ile 21:00 arasında yayın yapıcam. Daha önceden belirlemiş olduğum parçaları çalıcam. Dinlerseniz sevinirim.

Bu arada oylama için capital kevser yazıp 3929a göndermeniz yeterli. Ancak oylama 20:00 - 21:10 saatleri arasında olacak. Başka zaman sms atmanız bir şey ifade etmez olan kontörünüze olur:)

Bu arada 1 sms=4 kontörmüş bilgilerinize....

• Beğen
Tepkiler: çağatay_çankaya
:D heralde oylama bitmis:D
bitmemis tam okumamısım sayfayı pardon cuma aksamı bakayım hangi mod daysam ona gore oy verırım :)
1 kısa mesaj 4 kontur cok yaaaa neden 2 kontur degılkı ?

@hdeveci

Valla orasını bilemicem... Ben ayarlamadım. Bilginiz olsun da sonra arkamdan laf etmeyin diye yazıyım dedim radyodan öğrenir öğrenmez:)

@KevSerSeri
saka saka tamam abicim oldugu kadar bızde yanında olmaya calısırız ne demek bır dostumuz ıcın 1 kısa mesaj atmısız(sadece 1 ama) ısallah ıstedıgın olur ablacık

Ewt arkadaşlar kewser arkdaşımız bu akşam saat 20.00 ve 21.00 saatleri arasında capital rodyoda 99.5 program yapacaktır. (link)'den de dinlyebilirsiniz...

1. olduğu listesindeki müzikleri çalacaktır...

Kewsere son bir destk için 20.00 - 21.00 saatleri arasında capital kevser yazıp 3929'a gönderirseniz kewser için ii olcak eğer ayın 1. olursa 1000$ para ödülü alacak...

Bu arada 1 sms = 4 kontör kewser için 1 sms, 1sms'dir...

Destekleriniz için şimdiden teşekkürler...

Not: Benim bu işten bi çıkarım yok :D:D

Geri