Scudo Sports

Uygun bisiklet arıyorum

alwaysace

Aktif Üye
Tepki
248
İsim
Osman
Başlangıç
2002—03
Bisiklet
Canyon
Merhabalar

Şehir içerisinde kullanım ve ayda birkaç sefer 4 5 saatlik uzun yollarda kullanımı uygun olabilecek bir bisiklet arıyorum. Bütçem maksimum 3000 - 3200 TL. Önerebileceğiniz bir model varsa değerlendirmek isterim.

Not: Yazdan sonra bisikletin Almanya'da kullanılacağını bilmenizi isterim. Aynı zamanda 2.el düşünmüyorum.

İlgi gösteren arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

:)

Scudo
O paraya çok seçenek var. Merida şehir tur bisikletlerini önerebilirim.

Genesis Borough. Türkiye'de bulmazsınız ama Almanya'da kolayca bulunabilir hem şehir içi kullanıma hem de şehirler arası turlara uygun şık bir bisiklet. Birde hocam yazdan sonra Almanya'ya gidecekseniz neden buradan bisiklet alıyosunuz ? Hem buradan Almanya'ya götürmesi sorun olur hem de Almanya'da kim bilir ne çeşit bisikletler vardır oradan almak daha cazip değil mi ?

O yaşadığım bir çelişki zaten. Fiyat donanım açısından farkları değerlendiriyorum hala. Taşıma kısmını takmıyorum pek...

specialized sirrus veya scott sub lar işinizi görürler hem rahat hem de hızlıdırlar(trek fx serisi de olur) .şehirdede turdada fazlasıyla iş görürler.bence çok uzun yol gitmeyecekseniz sportive 327 daha mantıklı olabilir. seçim ve para sizin tabii.
(link) buda bir seçenek

Bence de Almanyadan daha iyi bisikletler alabilirsiniz.

Geri