Scudo Sports

Uygun bisiklet nasıl seçilir?

Scudo
Konu anlatımında bahsedilen ve konunun anlaşılması için zorunlu olan resim ya eklenmemiş ya da silinmiş. Bu kadar çok görüntülenmiş bir konunun düzeltilmemesi çok fena. Acil resmin eklenmesini talep ediyorum.

• Beğen
Tepkiler: Cebrail Tunç
çok faydalı bilgilerini bizimle paylaştığın için teşekkürler... sürekli bisiklet kullanan bir kendine uygun kadroyu bilir ama pro. anlamda çok faydalanılacak bilgiler bunlar. sağol.

Bu spora yeni baslayacak biri olarak yazin cok yardimci oldu. Tesekkur ederim.

Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler yeni başlayanların çok işine yarayacak..

gercekten yeni başlayanlar için bulunmaz nimet , bir cok konu hepsi tek sayfada :) elleriize sağlık ...

Arkadaşlar nasıl konu açılır bilmediğimden daha doğrusu yeni üye olduğumdan buraya yazmayı uygun gördüm
Kron XC 250 = 500 TL'ye
Sedona 701 = 550 TL'ye
Salcano ASTRO 240 Srv = 600 TL'ye kadar buldum sizce hangisini önerirsiniz? renk seçimlerimide söyliyeyim; kron mat siyah, turuncu- sedona siyah,mavi-salcano ise beyaz mavi

@Admin

bu mesajda arada bir resim varmış ama artık yok :(

arşivinde olan varsa, resmi sağlam bir barındırıcıya yeniden yükleyebilir mi lütfen?

(link) ben hem dağda hemde yolda gıtmek ıstıorum bu bısıklet uygunmudur yada sızın tavsıyelerınız nelerdır ??

Ben üşenmeden zor okudum, siz nasıl yazdınız aklım hayalim almıyor. Teşekkürler :rolleyes:

@ibrahim can taş

Bence çok engebeli bir yere gitmeyeceksen seni idare eder. Bisiklet hakkında çok bilgili sayılmam ama özellikleri güzelmiş. Bisikletin tipine zaten laf yok ama bana biraz pahalı geldi. Sence ?

merhaba arkadaşlar,
doğru bisikleti, üstüne binmeden bulabilmenin bana göre, en yakın/sağlıklı yolu bu siteden geçiyor.
(link)

Benim Gibi Yeni bisiklet alacak olan kişiler için çok önemli bilgiler, Teşekkürler.

Geri