Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

uygun fiyata forma bulmak

mehmet cankurt

Aktif Üye
Tepki
5
uygun fiyata forma nerden bulabilirim yurtdışındaki çoğu sitelerin çoğunda kargo 1 ay sürüyor veben o kadar beklemek istemiyorum.
varmıdır bildiğiniz alışveriş yaptığınız bir yer.
forma ve tay ikilisine en fazla 100 tl verebilirim.

Scudo
merhaba ben dün aliexpressten çok güzel formlara buldum ve çok ucuz bekleme işne gelince bence beklemeye değicektir.birazdan linkte atarım.

(link) buyrun bakmaya buradan başlayın ama daha bir sürü değişik takımın formalarıda mevcut.:harika:

• Beğen
Tepkiler: Jacobox
@mehmet cankurt o zaman yurt içinden veya yakınlardaki bir mağazadan alacaksınız ama oda aynı görselliği vermez ayrıca fiyatlarda yüksek olur.

Ucuz olsun ve takim formasi alayim diyorsan tek alternatif Aliexpress. Tabiki bu formalarin da orjinal olmadigini bilmek gerek.

Bir kac tane ornek ;

(link)

(link)

(link)

Beyler ali express'ten aldığınız formaları buff'ları direk teninize değdiriyorsunuz gözünüzü seveyim sigara içseniz kanser olma riskiniz daha az. Yapmayın etmeyin güzel kardeşlerim.

ucuz oldu mu, yahnisi mideye biraz fazla oturacak formadır.
bu tip ürünlerde pek ucuzuna kaçmamak gerekiyor. sadece sağlık açısından değil, kaliteli forma üzerine daha iyi oturur, kolay deforme olmaz, solmaz, senelerce giyersin.
benim de aliexpressten forma aldığım oluyor ama güvenemiyorum, neden derseniz her an bir tarafının patlama açılma ihtimali mevcut.
ne olursa olsun bisiklet konulu ürünler evet pahalı, ama ne kadar fiyat, o kadar verimlilik.

Merhaba! Yurt dışından alma fikrinden bence o kadar çabuk vazgeçmeyin. Aliexpress'te kargo süreleri uzun sürse de gelmediği takdirde para iadesi kolay bir şekilde alabiliyorsunuz. (4 siparişimden 3'ü gelmemişti hepsinden de para iadesi alabildim. :/ ) Ayrıca aliexpressten yapacağınız alışverişlerde "Standard Shipping" yerine "Air registered" seçeneğini seçerseniz kargonuz daha hızlı gelir ve kaybolup buharlaşma ihtimali azalır.
Bir de Banggood gibi tek bir merkezden satış yapan siteler var. Bu sitelerde tek bir satıcı vardır aliexpress gibi pazar yeri değildir yani. Benzetecek olursak Banggod=Hepsiburada Aliexpress=Gitti gidiyor. Bir de banggood'da kargo işleri daha düzenli ve hızlı işliyor araştırmalara göre. Ben şu ürünü beğendim ve almayı düşünüyorum, ayriyeten trafikte de baya fark edilir bence bu formayla:
(link)

Dipnot olarak da belirteyim: Banggood'dan alacağınız hiçbir üründe sahte ürün çıkması söz konusu değil. Yani adamlar ünlü bir markanın imzasıyla çakma ürün satmıyorlar. Bunun yerine adı pek duyulmayan ama hakikatte var olan Çin markalarını satıyorlar. Gerçi bunların arasında Xiaomi gibi epeyce bilindik teknoloji markaları da yer alıyor. Neyse siz ne demek istediğimi anlamışsınızdır zaten :D

Arkadaşlar merhaba konuyla ne kadar alakalı olacak bilmiyorum ama yeni üye olduğum için konu açamadım o yüzden buraya yazıyorum. Boydan dolayı uygun ürün bulamıyorum ne çin sitelerinden bulabildim, nede buradaki firmalardan son çare olarak alt eşofmana yoneldim ama oda yok. Bir hevesle başladığım bisikletten inanın soğudum Boyum 1,96 çin sitelerinde satılan alt giysilere baktığımda 4XL olanlar bile ayak bileğnin 15-20 cm üzerine kadar geliyor. Yoruldum artık arayıştan 1 aydır bisiklette kullanmıyorum. Yok mu bunun çaresi

Geri