Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Uzaklara Yarışmak [Trans Continental Race No:4]

TCR yarışına katılıp o parkuru bitirmek hayalimdir. ancak iş hayatı diğer faktörler bunu imkansız kılıyor. antremanıyla, zorluğuyla, maddi boyutuyla tam bir dayanıklılık göstergesi. mike hall'un da zaten bu organizasyonu açmasının sebebi insan vucudunun mental ve fiziksel olarak neler yapabileceğini göstermekti. katılan arkadaşların yarış sonrasında deneyimlerini anlatan bir paylaşım yapmaları çok güzel olurdu. belki blog, belki de sunumlar. en azından biz de o havayı solumuş olurduk. tekrar başarılar.

Scudo
Pedalınıza kuvvet. Ülkemizi en güzel şekilde temsil edeceğinizden eminiz. :)

Öncelikle katılan herkese başarılar dilerim , bizim için de sizin tecrübelerinizi dinlemek çok güzel olacak. katılan arkadaşlar şuanda kullandıkları kadro ile mi yarışmayı düşünüyorsunuz? genelde çelik kadro kullanıyorlar diye biliyorum.

@srdrmrs Ben sürekli kullandığım slr 200 kadro ile yarışmayı düşünüyorum. 11 kg ama en azından alıştım...:) Zaten sponsor sıkıntısı var, bir de kadro ile uğraşmayalım...:)

@mümtaz öztürk hocam belki de federasyonla görüşmelisiniz. yurtdışında ülkemizi temsil edeceğinizi söylemeniz belki etkili olabilir.

• Beğen
Tepkiler: makifir
Tebrikler arkadaslar,pedalınıza kuvvet.Kasasız belasız,keyifli gecirmeniz dileğiyle.Tecrübelirinizi paylasmanızı sabırsızlıkla bekliyoruz.

F8331 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: MehmetAliB.
Cümleten teşekkürler arkadaşlar. Şimdiden bi yarış heyecanı geldi:ssrtcbya: kazasız belasız inşallah

@srdrmrs şu an kullandığım (karbon) kadroyu kullanacağım. Rahatlık bakımından çelik olsa, hele bir de yağmurda yaşta, algılar zayıfladığında disk frenli olsa daha iyi olur tabi. Hem diskliye çantalar daha rahat oturuyor. Ama çok da önemli değil. Öyle de gidiyor böyle de.

@MehmetAliB. Her ayrı gún için Spartacus'ün Paris Roubaix'de;Greg Van Avermaetin Ronde Van Vlaanderen ' de gösterdiği performans gibi destansı performans bekliyoruz hepinizden;)

Adminlere rica etsek tcr 6 ile ilgili tüm paylaşımları kendi başlığında toplasalar. Bu paylaşımlarımız tcr4 ün başlığında devam ediyor.

Bende kendi kadromu kullanmayı düşünüyorum. Ancak çok yol yaptığım için parçalarda aşınma oldu bu yüzden ya parça değişikliğine giderim yada sponsorlardan bisiklet alırım. Sponsorluk görüşmelerim devam ediyor. Şimdilik tek söyleyebileceğim olumlu görüşmeler yaptığım. Sponsorluk tamam diyebilirim.

Katılımcı arkadaşlardan turun bitiminde turun her açıdan bir finansal muhasebesini çıkarmalarını bekliyorum.

• Beğen
Tepkiler: Özcan
Yanlış görmediysem ilk iki sene Rumelihisarında finiş olmuş . 3. sene Rumelihisarında başlamış ,4. sene çanakkalede finişten sonra ülkemizden ayrılmış yarış . Geçen sene ve bu sene Meteora Yunanistan finiş olarak gözüküyor . Aslında startlarda değişiyor ama bir ucu ülkemize değmesi güzeldi . Güzergah sebebiyle ya start ya da finişte olabilirdik ama sanrım bu yarış artık ülkemize uğramayacak .

• Beğen
Tepkiler: yusufgs36
@waafy terör bahanesiyle yarış check point noktalarından ülkemiz çıkartıldı. aslında organizatörlerle konunuşulsa ülkemiz tekrar dahil edilebilir.

@birolcakir
bana da gel bize katıl bize ama ücreti var diyince vazgeçtim :D bu aralar maddi sıkıntı çekiyorum
kazanan diğer arkadaşları tebrik ederim
gidonunuza kuvvet

Geri