muratturan2121
Aktif Üye
- Tepki
- 268
- İsim
- Murat Turan
- Başlangıç
- 2014—15
- Bisiklet
- Sedona
- Bisiklet türü
- Dağ bisikleti
Arkadaşlar Diyarbakır'dan herkese selamlar.Yaklaşık 1-1.5 aylık araştırmalar ve babamın bisikletsizlikten ötürü çıkardığı problemlerlen beraber yeni bisikletimi almış bulunmaktayım.Uzun bir tur henüz yapamadım.Aldığım gün 15-20 km'lik kısa bir turum oldu.Bisiklet hakkında şunları yazabilirim.Öncelikle bisiklet 2014 yılında üretilmiş ancak ben uzun araştırmalar sonucu bisikleti sıfır kutusunda bulabildim.
-Akıcı
-Hafif(12.4kg
-Kolay vites geçişleri
-Rahat sele
-Rock Shox havalı maşanın performansının iyi olması
Bu yazdıklarımla beraber bisikletin performansından oldukça memnun kaldım.Tabi ön diskteki hafif tıslamayı saymazsak.Bisiklete toplam 2000 lira para ödedim.Sıfır ve kutusunda satın aldım.
Bisikleti Antalya'da bulunan BİKEHOUSE'tan satın alıp, yine kurulumunu Diyarbakır'da Hakan Bisiklette yaptırdım.
Üretici firma olan Aslı Bisikleti de arayıp bilgi aldım hem bisiklet garantisi hemde Sedona bisiklet bayileri ile ilgili.
Şunları da eklemek istiyorum.Yeni model bisikletlerin çok fahiş fiyatlara düşük donanımlı bisiklet vermeleri ülkemiz bisikletseverler için oldukça kötü ve ayıp bir durum! Teşekkürler!
-Akıcı
-Hafif(12.4kg
-Kolay vites geçişleri
-Rahat sele
-Rock Shox havalı maşanın performansının iyi olması
Bu yazdıklarımla beraber bisikletin performansından oldukça memnun kaldım.Tabi ön diskteki hafif tıslamayı saymazsak.Bisiklete toplam 2000 lira para ödedim.Sıfır ve kutusunda satın aldım.
Bisikleti Antalya'da bulunan BİKEHOUSE'tan satın alıp, yine kurulumunu Diyarbakır'da Hakan Bisiklette yaptırdım.
Üretici firma olan Aslı Bisikleti de arayıp bilgi aldım hem bisiklet garantisi hemde Sedona bisiklet bayileri ile ilgili.
Şunları da eklemek istiyorum.Yeni model bisikletlerin çok fahiş fiyatlara düşük donanımlı bisiklet vermeleri ülkemiz bisikletseverler için oldukça kötü ve ayıp bir durum! Teşekkürler!