Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İnceleme Uzun bir arayış ve yeni bisikletim. 'Rüzgar' (Sedona 750)

Scudo
@Samet Horasan
Teşekkür ederim hocam.Aynen öyle oldu.Decatlon 2 ay bisikletsiz bıraktı beni.Özellikleri aynı hocam.

:) Darısı başına.

hayırlı olsun kazasız belasız inşallah ayrıca çaldırmamaya dikkat edin :):)

@eyupcokur21
Teşekkür ederim. :) Evet aynen son zamanlar da çok sık karşılaşmaya başladık hırsızlık olaylarıyla.

:)

Hayırlı olsun yeni bisikletiniz. Bende geçen sene hafif bisiklet araştırırken hiç açılmamış kutuda sedona 781 modeli buldum. 2013 model. Direk fabrikadan bana kargolandı. Çıktığı dönem satış fiyatı 2100 dolar. Ben 3500 liraya almıştım. Ful xt olarak ve çok memnunum. Biraz araştırınca çok iyi bisikletler iyi fiyatlara bulunabiliyor. Dediğiniz gibi son model bisikletler gereksiz pahalı. Hatta biraz araştırmayla temiz ikinci el üst seviye bisiklet sıfır giriş seviye bisiklet fiyatına bile alınabiliyor. Allah kazasız bindirsin.

• Beğen
Tepkiler: muratturan2121
@ferhat0316
Çok teşekkürler kesinlikle haklısınız.Yeni bisikletlerin yüksek fiyatlara düşük donanım vermesine anlam veremiyorum.Tepkimizi koymalıyız bence. :)

@Erkin Kalender
Teşekkürler.

@mustafa genç hayir sehirde kullanmak için aldigimi nerden cikardiniz?

@muratturan2121

Murat hayırlı olsun. Çok güzel kadrosu var makinanın. Sedona olması da bir başka güzellik. Güle güle kullan kazasız belasız. Emin ol çok iyi bir tercih yaptın.

Şehirde kullanmak içinde mtb alabilirsin. Artı ve eksilerini bildiğin sürece sorun yok. 3 yıldır mtb kullanıyorum. %90 şehirde %10 dağlarda.

Peki eksilerini bildiğim halde neden mtb ?... Seviyorum. :)

Geri