Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İnceleme Uzun bir arayış ve yeni bisikletim. 'Rüzgar' (Sedona 750)

Scudo
@muratturan2121
Neden aldınız demedim. Şehirde kullanmak için mtb mi aldınız dedim. dağda kullanmak için mtb aldım anlamına gelen hayır dı o mesajımın cevabı siz yanlış anladınız

• Beğen
Tepkiler: muratturan2121
@mtb_rider çok teşekkür ederim.Evet iyi bir tercih olduğunu surdukce anlıyorum. :)

@mustafa genç hem sehirici hem dag bayir kullaniyorum.Oldukca hafif bisiklet 12 kg agirlik var.Tekerleklerin disli olmasi sehirici sıkıntı evet. :)

Teşekkürler hocam.

:)

Arkadaşlar bu parçanın ne işe yaradığı konusunda bilgi verebilir misiniz? Bagaj için mi kullanılıyor? V frene dönüştürür diyenler çıktı. :)

image.jpeg

?

@muratturan2121 yanlardaki 2 delik ,bagaj montajı için. Kadroyu birleştiren parçanın tasarımı ise hafifletme için içi boş tasarlanmış sadece.

• Beğen
@Yetkin
Tamamdır teşekkür ederim.O iki deliğin bagaj için olduğunu biliyordum da parçayı çözememiştim. :) Israrla V frenle bağlantısını iddia edenler olmuştu.

@Yetkin
Hocam teşekkürler.Aynen,bisiklet fiyatlarındaki gereksiz bir şekilde tavan yapmış durumda. :)

Selenin atan kalitesiz dikişlerinden ötürü hemen SEDONA'ya şikayetimi mail ile bildirdim.

image.jpeg

@BurakY.
Teşekkürler. :)

:)

@muratturan2121

Mailinede karşılık vereceklerdir ancak işin hızlanması için şunu tavsiye ederim. Sedona concept'in internetten numarasını bul,ara ve Okan'ı iste. Durumu anlat. Sana yardımcı olacaktır.

Asfalt lastiği almayı planlarsan haberim olsun. Rubena 26x1.75 zırhlı lastik var elimde. 1 kez kullanıldı.

@mtb_rider
Merhaba yeri degil ama elinde baska 26 jant asfalt lastgi bulunur mu dostum ?

@muratturan2121 dostum hayitli ugurlu olsun gule gule kullan. Harika makina.

@mariokaldato

Ne yazık ki... 26 jant kullandığım zamanda almıştım. Asfalt lastğinin görüntüsü beni hiç mutlu etmedi ve o gün geri çıkardım.

@mtb_rider agirligi nedir abi onlarin biliyor musun?

@mtb_rider
Hocam az önce aradım.Değişim yapacaklarını söylediler.Fatura ve garanti fotoğraflarını gönderdim.Sağolsunlar çok ilgilendiler ama bende selenin kalitesiz dikişleri konusunda şikayetimi tekrar bildirdim.Aslı bisiklet ve SEDONA'ya teşekkür ederim.
Rubena lastikler aklımda mutlaka değişeceğim ama smart sam şimdilik sıkıntı çıkarmadı.

@mariokaldato
Hocam teşekkürler.Rubena lastikleri size kesinlikle öneririm.Ben şimdi almayacağı. Uygun fiyata @mtb_rider dostum size bırakacaktır.Ağırlığı 800 olabilir.Yanılmış olabilirim af ola!

@nevzatsercanoktay
Teşekkürler hocam.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Öncelikle hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim, gerçekten söylediklerinize katılıyorum ülkemizde maalesef bisiklet fiyatları çok uçuk. 2 bin liraya böyle bir bisikleti çok uygun almışsınız gerçekten. Bol pedallar :)

• Beğen
@John Coffey
Öncelikle teşekkürler.Bisiklet fiyatları evet gerçektende çok uçuk.Bu konuda birlikte hareket edip tepkimizi koymamız gerektiğini düşünüyorum! Fiyatların uygunluğu bisiklete olan talebi de artıracaktır.Bu konuda @İki Teker Bir Adam @Anonim gibi dostlarla birlikte tepkimizi koyduğumuz video çekmemiz gerekiyor! :)

@nevzatsercanoktay Teşekkürler hocam. :)

Sevgili dostlarım merhabalar!Bisikletim için aşağıda linkteki termosu almayı düşünüyorum.Ferrino markası ile tecrübesi olan dostlarımız var mı?

(link)

image.png

image.jpeg image.jpeg image.jpeg image.jpeg image.jpeg Birkaç fotoğraf paylaşmak istedim sizlere. :)

Hayırlı olsun.Sedona ne zamandır almak istediğim bir markaydı.
Bu arada sorum olacak;dağ bisikletini yolda kullanmak yoruyor mu fazla?Tabi bir şehir ya da yol bisikleti değildir ama ben de atlamayı zıplamayı severim bisiklet üzerinde ama genelde şehir içinde sürerim.Sizce çok zorlar mı?Ne bileyim yani 2.20 lastik şehir içinde çok zorluyor mu?

• Beğen
@Eto3401

Açıkçası zorlayacağını düşünsemde başlarda öyle olmadı hiç zorlamıyor.Fakat ben babamın yama yapmak istememesinden dolayı zırhlı 1.75 rubena stop Thorn aldım.Üzerinde rubenaları var şuan.Zırhlı olması çok kötü sürüş rahatlığı açısından.Pek beğenmedim.Benim 2.20 ler daha rahat sürüş konforu veriyordu. :)

• Beğen
Tepkiler: Eto3401
@muratturan2121
Kadro Tasarımı beni kendine çekmese,şu bisikletlerle hiç vakit kaybetmem ama çok güzel duruyo işte :)

• Beğen
@muratturan2121 merhaba termosu aldınız mı bilmiyorum ama bu markayla ilgili aşağıdaki linkteki deneyimi okumuştum, arkadaşlar dünya turunda kullanmışlardı ve memnun değillerdi. (En azından markanın mat ve termosu için böyle, model olarak aynı olmayabilir) Dilerseniz linke göz atabilirsiniz.

(link)

@Anonim
Teşekkür ederim mutlaka bakacağım!

@Eto3401
Düşüncene saygı duyarım elbet ama bana sorarsan üzerindeki donanım ile 2.000 liraya alınabilecek en iyi bisikletlerden biri. :)

• Beğen
Tepkiler: Eto3401
Geri