Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Uzun boylular street kullanabilir mi?

Umut Yayla

Üye
Tepki
19
Bisiklet
Diğer
Forumda yaptığım ufak çaplı araştırmaya göre street bisikletlerin kadroları normalden küçük gibi görünüyor.

Boyum 1.98 :rolleyes: acaba street kullanabilirmiyim ya da normal bir mtb alıp street olarak kullanabilirmiyim bunu merak ediyorum.

Not: Street derken arkadaşlar iki metre boyum var neredeyse o kadarda extreme hareketlerden bahsetmiyorum :eek:

• Beğen
Tepkiler: Yusuf !!WOW!!
Scudo
Street bisikletlerinin özelliği kadro boyunun kısa olmasıdır. Benim kullandığım NS Bikes 12.5 ınch dir. Ne kadar az kadro boyu olursa o kadar rahat hareket yapılıyor ve bisiklet kontrol ediliyor. Sürekli ayakta kullanılır çok oturulmaz. Boyunun uzun olması Street için avantaj çünkü boy uzun olursa hareketleri çok daha rahat yapıyorsun.

• Beğen
Tepkiler: Umut Yayla
2 metre boyundaki adamlar BMX nasıl kullanıyorsa =) Farketmez, kullanırsın. Çok ta zevkli olur. Sadece uzun yolda yorar biraz

• Beğen
Tepkiler: Umut Yayla
Senden bi kaç cm daha uzun street kullanıcısı tanıyorum ve gayet iyi kullanıyor, boyu bunny de çok avantaj sağlıyor. Kendinize uygun bi bisiklet bulduktan sonra bi sıkıntı olmaz

Kadro boyları diğer bisikletlere göre farklı oluyor demişsiniz benim boyuma göre bir kadro bulmam mümkünmü ya da kaç inch bir kadro kullanmam gerekli

Geri