Scudo Sports

uzun kışlık tayt tın üstüne yazlık şort veya dize kadar kesimi olan eşorfman şort giyilirmi ?

basaran24

Üye
Tepki
17
İsim
osman
Bisiklet
Sedona
merhabalar kafamıı kurcalayan bir durum var bisiklete yabancı deilim ama okadar yakında deiilim artık yaz kış binmek istiyorum malzemede aldım ama kışlık tayt biraz abes geldi yaşadım yere bakılırsa malum üstüne yazlık şort veya dize kadar olan eşorfman tarzı şort giye bilirmiyim saçma olurmu yada rahat kullanım saglarmı şimdiden teşekkür ler ?

Scudo
Dostum kafana takma. Nasıl rahat ediyorsan öyle giy. Ben aynı senin tarif ettiğin şekilde kışlık pedli tayt üstüne şort giyiyorum şu ana kadar bir sorun yaşamadım.

yardımınızın içinnn teşekkür ederim başta bir hevesle aldımmm yazlık kışlık formada ama sonra yaşadım muhit bu tür durumlara açık bir yer deill hadi uzun yol yapdıgımda giyerim normal bir şekilde sonra düşündüm şort saçma mı olur diye çokkk gelgit yaşıyorum ? sagolun

Bence de takmayın. Şortla beraber kullanan insan da çok gördüm, gayet de iyi duruyordu :)

@basaran24 Bende pedli tayt üzerine dizlerimde şort giyiyorum. Şort belki biraz daha uzun olsa görüntü olarak fena olmaz ama o şekilde rahat oluyor.

• Beğen
Tepkiler: basaran24
@basaran24 aynen bu şekilde kullanıyorum kimsenin beğenip beğenmemesine de aldırmıyorum.

Dosyalar

• image.jpeg
    image.jpeg
    115,8 KB · Okunma: 60
  • Beğen
Tepkiler: basaran24
Geri