07yusuf
Daimi Üye
- Tepki
- 550
- İsim
- Yusuf
- Bisiklet
- b'Twin
Merhaha... Bildiğiniz üzere sürülen mesafe uzadıkça yorgunluk ve bu yorgunluğun getirdiği mayışma hali oluyor. Bu hal neticesinde yola konsantre olmakta zorluk ve kaza ihtimali artıyor.
Bu sorunu nasıl çözebiliriz? Mesela ben yolumun üzerindeki petrollerden kutu ya da küçük şişe kola alarak bunun önüne geçmeye çalışıyorum. Tabi bazen de uzuuun mesafeler boyunca hiçbir petrole veya büfeye denk gelmeyebilirsiniz.
Amacım kafein alarak biraz ayık kalabilmek. Küçük küçük aldığım zaman pahalıya mal oluyor. Acaba bir litrelik bir şişe alsam ve yolda ara ara onu içsem yine aynı şekilde yararlanmış olur muyum?
Yani gazı kaçsa ve ılısa, şekerli sudan farkı kalmasa da yine içeriğindeki kafeinden faydalanmış olur muyum?
Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
Teşekkürler...
Uzun derken 80-90 + mesafelerden bahsediyorum. Yani benim için uzun sayılır.
Bu sorunu nasıl çözebiliriz? Mesela ben yolumun üzerindeki petrollerden kutu ya da küçük şişe kola alarak bunun önüne geçmeye çalışıyorum. Tabi bazen de uzuuun mesafeler boyunca hiçbir petrole veya büfeye denk gelmeyebilirsiniz.
Amacım kafein alarak biraz ayık kalabilmek. Küçük küçük aldığım zaman pahalıya mal oluyor. Acaba bir litrelik bir şişe alsam ve yolda ara ara onu içsem yine aynı şekilde yararlanmış olur muyum?
Yani gazı kaçsa ve ılısa, şekerli sudan farkı kalmasa da yine içeriğindeki kafeinden faydalanmış olur muyum?
Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
Teşekkürler...
Uzun derken 80-90 + mesafelerden bahsediyorum. Yani benim için uzun sayılır.